Salin vuoropäällikkö, The Pantry Ruoholahti

Salin vuoropäällikkö, The Pantry Ruoholahti

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
10.7.2022

The Pantry on rohkea, erilainen ja aidosti ihmisistä sekä luonnosta välittävä ravintolaperhe, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Toivomme tätä asennetta myös tulevalta esihenkilöltä - Out of the box ajattelumaailma on osa sinua ja osa meitä. Haemme nyt sinua, VUOROPÄÄLLIKKÖ, valloittamaan yhdessä kanssamme Helsingin ravintola-skene yksi annos kerrallaan!

Mitä etsimme?

Ravintolamme tarjoaa kohtuuhintaista ruokaa ja juomaa hyvätasoisessa ja rennossa ympäristössä. Ruokafilosofiamme mukaisesti kunnioitamme sesongin tuoreita raaka-aineita ja pyrimme aina erinomaiseen lopputulokseen. Etsimme nyt henkilöä salin vuoropäällikön tehtävään ja toivommekin, että sinulta löytyy jo aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta salin puolen tehtävistä - aikaisempi kokemus tiimin luotsaamisesta on ehdottomasti plussaa!

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, reipasta otetta työntekoon, tiimihenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Työssä menestyminen edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa sekä jonkin verran it-taitoja. Työssä vaaditaan hygienia- ja anniskelupasseja, ajokortti lasketaan plussaksi.

Mitä tarjoamme?

•Vakituisen työpaikan kasvavassa ravintola-alan yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus edetä urallasi

•Monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan, jossa myös sinulla on mahdollisuus loistaa, kehittyä sekä tuoda omaa kädenjälkeäsi esille

•Kilpailukykyisen palkkauksen

•Kulttuuri- ja liikunta-edut

•Tuntuvat henkilöstöalennukset kaikkiin Share Companyn toimipaikkoihin

•Työvuorot, jotka painottuvat arkisin aamu- ja päivävuoroihin, mutta toisinaan myös iltoihin ja viikonloppuihin

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vauhdikkaan ja iloisen tiimin esihenkilöksi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on kokoaikainen 112,5h/3vko ja työ alkaa sopimuksen mukaan elokuun alusta.

Hae työtehtävään oheisen linkin kautta, aloitamme haastattelut jo haun aikana. Barona toimii rekrytoinnin yhteystyökumppanina.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Share Company
Share Company

Share Company sai alkunsa vuonna 2006 ja käsittää tänä päivänä pitkälle toistakymmentä persoonallista ruoka-alan yritystä Helsingissä, Espoossa ja Porvoossa. Maakuntarajat eivät meitä toki rajoita. Laitamme pöydän koreaksi siellä, missä tapahtumaasi vietetäänkin.

Tutustu yritykseen