Salityöntekijä asiakaspalveluun

Salityöntekijä asiakaspalveluun

Sijainti
Kurikka
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
12.2.2023

Hei sinä, etsitkö kesäduunia Jalasjärven alueelta? Haemme nyt iloisia ja asiakaspalveluhenkisiä työntekijöitä liikennemyymälätyöhön Jalasjärvelle.

Voit olla jo työkokemusta ennestään kartuttanut tai uraa vasta aloitteleva tulevaisuuden stara, asenne ratkaisee. Tartu tilaisuuteen ja tule mukaan eläväiseen liikennemyymälän sykkeeseen! Aikaisempi kokemus kassatyöskentelystä on plussaa, mutta tärkeintä on rautainen asenne työntekoon.

Etsimme ihmisiä, joilla on intoa työskennellä läpi kesän ja aito kiinnostus oppia uusia tehtäviä! Tärkeintä on, että laadukas palvelu voidaan taata sinun persoonallisella asiakaspalveluasenteellasi. Työtä on tarjolla ainakin kesän ajalle ja tarpeen mukaan voit jatkaa esimerkiksi opintojesi ohella sen jälkeenkin.

Liikennemyymälä on avoinna ma-su klo 7-22, joten toivomme sinun voivan työskennellä niin arkisin kuin viikonloppuisinkin eri vuoroissa. Saat monipuolisen ja kattavan perehdytyksen työn alkaessa.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä ja roppakaupalla työkokemusta mukavien työkavereiden yhteisössä! Paikat täytetään heti sopivien henkiöiden löydyttyä! Kiiruhda siis hakemusta täyttämään!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa