Avoimet työpaikat - Sandvik

Avoimet työpaikat - Sandvik

Miltä kuulostaisi työ huipputekniikan parissa teknologiateollisuuden kansainvälisessä eturivissä? Tule Sandvikille töihin tekemään maailman parhaita kaivosteollisuuden välineitä ja työkaluja!

Työympäristönäsi niin Turussa kuin Tampereellakin on moderni ja siisti tuotantolaitos, jossa turvallisuus on ykkösasia. Koulutamme sinut tehtävän erityispiirteisiin, ja osaavat kollegat auttavat mielellään kattavan perehdytysajan jälkeenkin.

Tutustu avoimiin paikkoihin ja hae heti! ⬇

Sandvikin avoimet työpaikat

Sandvik
SandvikSandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2018 konserni työllisti 42 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 150 maassa. Sandvik-konserniin kuuluva Sandvik Mining and Rock Technology -liiketoiminta-alue on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet, murskaimet, lastaus- ja kuljetuslaitteet sekä materiaalinkäsittelyn laitteet. Turun tehdas suunnittelee ja valmistaa lastaus- ja kuljetuskalustoa maanalaisiin kovan kiven kaivoksiin. Tampereen tehtaalla valmistetaan avolouhintalaitteita, tunnelinporauslaitteita, kaivos- ja tuotantoporauslaitteita sekä pultituslaitteita.