Sandwich Artist Subway Vaasa

Sandwich Artist Subway Vaasa

Sijainti
Vaasa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
30.1.2022

Hei sinä, etsimme juuri sinua liittymään iloiseen Subwayn tiimiin! Mikäli olet iloinen ja motivoitunut perehtymään ravintola-alan saloihin, hae mukaan! Aikaisempaa kokemusta tähän tehtävään ei vaadita!

Etsimme aurinkoisia, energisiä ja oma-aloitteisia tekijöitä Sandwich Artistin tehtäviin Vaasan Subway ravintoloihin. Toivomme, että pystyisit tekemään vuoroja 75h/3vkoa tai 90h/3vkoa. Sandwich Artistina tuot asiakkaiden ruokailuhetkiin lisäarvoa ystävällisellä ja tehokkaalla palveluhengellä. Tässä roolissa edustat Subwayn arvoja ja vastaat hygieniavaatimusten noudattamisesta.

Työtehtäviisi kuuluu Subien, salaattien ja wrappien valmistaminen asiakkaille, raaka-aineiden valmistelu, kassatyö, Puhtaanapidosta ja yleissiisteydestä huolehtiminen sekä kuormien vastaanotto ja purku.

Aiempi työkokemus ravintola-alalta on etu, muttei välttämätöntä sillä tulet saamaan University of Subway -koulutusohjelmaan pohjautuvan täyden perehdytyksen. Tärkeintä on oma persoonasi ja asenne työhön sekä työtiimiäsi kohtaan. Jos näet urasi ravintola-alalla, tämä on sinun mahdollisuutesi päästä alan töihin!

Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme mahdollisuuden myös joustavaan osa-aikatyöhön, joka tukee opintojesi, vapaa-aikasi ja työnteon tasapainottamista. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Baronan välillä.

Haethan heti sillä haastattelemme hakijoita jo!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Barona Vaasa
Barona Vaasa
Subcom Oy
Subcom Oy

Suomen ensimmäinen Subway®-ravintola avattiin Helsingin Annankadulle vuoden 2000 heinäkuussa. Tämän jälkeen kasvuvauhti on ollut nopeaa: Subway®-ravintolat on avannut uusia ravintoloita ympäri Suomea. Tällä hetkellä ravintoloita on noin 190. Vuosittain Subway®-ravintolat avaa ympäri maailman runsaasti ravintoloita ja tavoitteena on avata lisää ravintoloita Suomeen. Subi®-leipien ystävien aktiivinen joukko kasvaa siis tasaisesti ja syystä!

Tutustu yritykseen