Scandic Hotels kutsuu sinut töihin!

Scandic Hotels kutsuu sinut töihin!

Kiinnostavatko hienot puitteet, nopeat käänteet ja monipuoliset tapahtumat hotellimaailman sydämessä? Haluatko kartuttaa kokemustasi tilaustarjoilijana ja tarjota asiakkaille ravintolaelämyksiä?

Hae nyt Scandic Hotelsin pikkujoulusesongin huikeaan tilaustarjoilijatiimiin ja tule työskentelemään yhdessä tai useammassa Scandicin upeista tapahtumahotelleista. Jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta tilaustarjoilusta, niin me valmennamme sinut!

Scandicin 16 upeaa tapahtumahotellia pääkaupunkiseudun huippupaikoilla odottavat sinua hommiin! Tarjolla on hieno mahdollisuus päästä järjestämään asiakkaille elämyksiä erilaisissa tilaisuuksissa osana tarjoilutiimiä. Voimme räätälöidä työtunteja juuri sinun käytettävyytesi mukaisesti ja halutessasi voit jatkaa Scandicilla myös pikkujoulusesongin päätyttyä.

Varmista paikkasi loppuvuoden tapahtumiin tilaustarjoilijana ja hae hommiin heti!

Tehovalmennuksesta opit talteen ja sitten hommiin!

Voit hakea vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa kokemusta ravintola-alasta - me koulutamme sinut! Emme etsi valmiita tekijöitä, vaan valmennamme sinut uuteen tehtävään Scandic Hotelsin oman tehovalmennuksen kautta. Meille tärkeintä on löytää aidosti motivoituneet hyvät tyypit ja reippaat tiimipelaajat!

Tehovalmennus järjestetään Helsingin keskustan alueella tiistaina 11.10. klo 9-17, pääsethän mukaan?

Haemme toki myös jo alalla olleita, osaavia tarjoilijoita ja tilaustarjoilijoita! Kerrothan hakemuksessasi aiemmasta työkokemuksestasi ravintola-alalla.

Katso Scandicin avoimet työpaikat pääkaupunkiseudulla:

Mitä tarjoamme sinulle

 1. Huikeat edut

  Saat käyttöösi Scandicin huikeita henkilöstöetuja ja alennuksia niin majoitumiseen kuin ravintolavierailuille. Lisäksi saat Baronalaisten edut eli tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja muita sesongeittain vaihtuvia tarjouksia.

 2. Työajat, jotka mahdollistavat myös muun

  Työt sijoittuvat pääasiassa iltaan ja viikonloppuihin. Työt alkavat loka-marraskuussa ja kestävät vähintään joulukuun puolivälille. Työtunteja voimme räätälöidä juuri sinun käytettävyytesi mukaisesti, mutta toivomme, että olet valmis työskentelemään iltaisin ja viikonloppuisin.

 3. Kokemusta ja pidempiaikaista duunia

  Tässä työssä pääset todellakin kartuttamaan kokemustasi tilaus- ja kokoustarjoilijana upeissa puitteissa. Kokemuksen lisäksi tarjoamme pidempiaikaista duunia muun elämän rinnalle. Hotelleissa tapahtuu läpi vuoden ja hyville keikkalaisille löytyy hommia ja kehittymismahdollisuuksia myös tulevaisuudessa.

 4. Kehittymismahdollisuudet

  Kun hoidat työsi hyvin ja asenteesi on kohdillaan, niin haluamme myös, että pääset kehittymään työssäsi. Hyvien tekijöiden on mahdollista kasvaa ja oppia monipuoliseksi hotellialan moniosaajaksi. ja pääset tekemään toiveidesi mukaan vaihtuvia tehtäviä hotelliympäristön eri osastoilla.

 5. Työpaikan sijainti

  Työkohteesi voi olla yksi Scandicin upeista tapahtumahotelleista tai voit tehdä työvuoroja joustavasti useammassakin yksikössä. Pääkaupunkiseudulta (Helsinki, Espoo, Vantaa) löytyy yhteensä 16 upeaa ja erilaista Scandicin hotellia. Katso alta kaikki paikat!

Pääkaupunkiseudun Scandic Hotelsit kartalla
Pääkaupunkiseudun Scandic Hotelsit kartallaPääkaupunkiseudulta löytyy yhteensä 16 Scandicin hotellia, jotka näet kartalta. Hotellit ovat upeita ja keskenään hyvin erilaisia. Hotelleista kolme sijaitsee lentokentän kupeessa, yksi Espoossa ja 12 Helsingin paraatipaikoilla.Lue lisää hotelleista!
Scandic Hotels Oy
Scandic Hotels OyScandic on Pohjoismaiden suurin hotelliketju, jolla on toiminnassa tai kehitteillä yli 280 hotellia ja 57 000 huonetta kuudessa eri maassa. Suomessa hotellivalikoimaamme kuuluvat Scandic –hotellien lisäksi kansainväliset Hilton –hotellit, Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki Hesperia sekä Hotel Indigo Helsinki – Boulevard. Scandic työllistää yli 10 000 tiimiläistä. Scandic Friends on Pohjoismaisen hotellialan suurin kanta-asiakasohjelma.Lue lisää Scandicista työnantajana!