Scrum Master,  Security Audits

Scrum Master, Security Audits

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
6.6.2023

Haluatko päästä työskentelemään Suomen vetovoimaisimman finanssialan toimijalla, osaksi OP:n huippuasiantuntijatiimiä?

Haemme nyt Scrum Master, Security Audits -tehtävään henkilöä Tribedolle.

Asiakkaallamme OP:lla on tarve henkilölle hallinnoimaan testauksen tilaustyöjonoja VM&SA (Vulnerability Management and Security Audits) tiimissä.

Tehtävässä työskentelet laaja-alaisesti Jira projektinhallintatyökalun avulla niin uusien tikettien kuin tikettijonossa olevien tilausten parissa. Tilaavien tiimien yhteyshenkilönä kommunikoit sujuvasti tilaajan suuntaan ja kysyt tarvittavia lisätietoja ja aikataulutat sovittujen käytänteiden mukaisesti. Ohjaat tikettien tekijöille tehtävät prosessin mukaisesti ja järjestät käytänteiden mukaiset palaverit. Lisäksi vastuullasi on raporttien ja tikettien hallinnointia.

Tehtävässä vaadittavat osaaminen:

  • Organisointi- ja ihmissuhdetaidot

  • Itseohjautuvuus ja aloitekyky

  • Ymmärrystä tietotekniikasta, tietoteknisistä alustoista ja arkkitehtuurista

  • Kohtuullinen ymmärrys tietoturvasta (perustason termit ja niiden merkityksen, yleiskäsitys siitä mitä auditointi/assesmointi/tietoturvatestaus on prosessina, yleiskäsitys haavoittuvuuksista ja työkaluista. Käytännön kokemus ei välttämätön)

  • Paineensieto- ja ongelmanratkaisukyky

  • Sujuva suomen ja englannin kielitaito

Valittu henkilö työllistyy Tribedo Oy:n kautta, tehtävä on aluksi vuoden määräaikaisuus, jatko tämän jälkeen on myös mahdollinen. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä, joten haethan pian!

Tarjoamme vahvan tiimin tuen työssä onnistumiseen ja erinomaiset puitteet työskentelylle!

Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valitulle henkilölle teetetään huumausainetestaus ja tarkistetaan myös luottotiedot.

Edistämme rekrytointiprosessia haastatteluiden osalta jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian.

Lisätietoa tehtävästä antaa Mikko Laine, mikko.laine@op.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Tribedo Oy
Tribedo Oy

Tribedo Oy on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja tuottamalla muun muassa monipuolisia tausta- ja asiantuntijatehtäviä. Tribedo vauhdittaa OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtäviin.