SERVICE DESK AGENT, ATOS Tallinna

SERVICE DESK AGENT, ATOS Tallinna

Sijainti
Tallinna
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
30.4.2023

Haluaisitko työskennellä ympäristössä, jossa voit yhdistää sekä ihmisten parissa työskentelyn että tietotekniikan? Nautitko asiakkaiden palvelemisesta ja pystyt tekemään sitä sujuvasti niin suomeksi kuin englannikskin? Etsimme asiakkaallemme innostunutta uutta jäsentä IT - tukipalveluihin Tallinnassa. Valittu ehdokas tulee osaksi positiiviseen ja tuloshakuiseen service desk tiimiä ja päätehtävänä on tarjota asiakkaille käyttötukea heidän päivittäisiin IT asioihin liittyvissä kysymyksissä sähköpostitse, puhelimitse ja chatissa suomeksi ja englanniksi. Service Desk Agentin työ pitää sisällään IT-palvelupyyntöjen vastaanottamista ja käsittelemistä, asennustehtäviä sekä teknistä asiakaspalvelua etähallinnan, puhelimen ja sähköpostin avulla. Tarvittaessa tukipyyntöjä siirretään seuraavan tason asiantuntijatiimille, mutta tarkoituksena on ratkaista ongelmatilanteet mahdollisimman pitkälti jo ensimmäisen yhteydenoton aikana.

Toivomme sinulta:

  • olet valmiina tarjoamaan parhaan ratkaisun asiakaspalveluihin
  • positiivista ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta
  • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englanti kielen taitoa

Aiempi kokemus IT-alan työtehtävistä katsotaan hakijalla eduksi. Sinun ei tarvitse vielä olla alan asiantuntija, mutta hieman kokemusta olisi hyvä olla. Katsomme myös kaikenlaisen harrastuneisuuden niin rauta- kuin softapuoleltakin eduksi.

Tarjoamme sinulle:

  • kattavan perehdytyksen
  • loistavan ja motivoivan tiimin työsi tueksi
  • mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön
  • mahdollisuuden hyödyntää työssäsi omia IT-taitojasi ja kehittää osaamistasi IT-alalla

Kyseessä on vakituinen ja kokopäiväinen tehtävä.

Työnantajana tulee toimimaan Atos IT Solutions and Services OY Eesti filiaali.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Atos IT Solutions and Services OY Eesti filiaali
Atos IT Solutions and Services OY Eesti filiaali

We are recruiting for Atos, a global leader in digital transformation with approximately 110,000 employees in 73 countries. As technology continuously disrupts the norms, Atos helps to guide companies through a successful digital transformation. European number one in Cloud, Cybersecurity and High-Performance Computing, the Group provides end-to-end Orchestrated Hybrid Cloud, Big Data, Business Applications and Digital Workplace solutions. The Group is the Worldwide Information Technology Partner for the Olympic & Paralympic Games and operates under the brands Atos, Atos|Syntel, and Unify. Atos is a SE (Societas Europaea), listed on the CAC40 Paris stock index.

Tutustu yritykseen