Service Desk Specialist, Atea Finland Oy, Joensuu

Service Desk Specialist, Atea Finland Oy, Joensuu

Sijainti
Joensuu, Kontiolahti, Liperi
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
18.4.2024

Haluatko mukaan maailman vastuullisimman IT-palveluyrityksen asiakaspalvelutiimiin?

Mikäli vastasit kyllä, etsimme juuri sinua!

Etsimme asiakasyrityksellemme Atea Finland Oy:lle työntekijöitä Service Desk Specialistin tehtäviin.

Työssäsi palvelet ja neuvot yritysasiakkaita tietoteknisissä ongelmissa ja opastat heitä esimerkiksi järjestelmien sekä laitteiden käytössä. Asiakkaita kohdataan puhelimitse, sähköpostitse sekä chatin kautta. Työskentely tapahtuu Joensuun Tiedepuistolla Atean moderneissa työtiloissa asianmukaisilla työvälineillä. Atealla työskennellessä sinulla on mahdollisuus työllistyä myös kansainvälisiin tehtäviin, jossa työnohjaus tapahtuu englanniksi.

Asiakaspalveluluonteen vuoksi työntekijällä tulee olla sujuva suomen kielen taito.

Työtunteja tarjoamme 37,5 tuntia viikossa ja työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkipäiville päivävuoroihin. Etätyöskentely on mahdollista perehdytysjakson jälkeen ja osaamisen karttuessa. Työnantajana toimii Barona IT Oy, työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Työt alkavat heti, kun sopivat tekijät löytyvät. Työsuhteessa noudatetaan Henkilöstöpalvelualan työehtosopimusta. Tehtäväkohtainen palkka 2371,57€/kk. Peruspalkan lisäksi sinulla on mahdollisuus kerryttää bonuksia henkilökohtaisen suoriutumisesi perusteella.

Mitä odotamme sinulta

• Asiakaspalveluhenkisyyttä

• Kiinnostusta IT-alaa kohtaan

• Ongelmanratkaisutaitoja

• Tiimityötaitoja

• Hyviä vuorovaikutustaitoja

• Englannin kielen taitoa

Eduksi katsomme harrastuneisuutta alalta, soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta vastaavista tehtävistä. Menestyt työssä, mikäli tartut innolla erilaisiin ongelmiin ja motivoidut niiden ratkaisusta, hallitset useita asioita samanaikaisesti etkä häkelly ajoittain kiireisestä työtahdista.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.applicantsupport@barona.fi
Atea Finland Joensuu
Atea Finland Joensuu

Atea on kokonaisvaltainen IT-palvelutalo, joka auttaa asiakkaitaan luomaan tuottavamman ja mielekkäämmän työympäristön - rakennamme Suomea tietotekniikalla. Edistämme asiakkaidemme menestystä yhdistämällä tietotekniikan ratkaisuja raudasta softaan ja konsultoinnista jatkuvaan palveluun. Toiminnassamme näkyy kestävä kehitys. Monipuolinen teknologinen osaamisemme ja asiantuntemuksemme on asiakkaidemme käytössä. Yhdessä muutamme digitalisaation mahdollisuuksiksi ja rakennamme liiketoimintaa tukevia ratkaisuja ja palveluita. Kysymme, kuuntelemme ja myös kyseenalaistamme. Kunnia-asiamme on toimia asiakkaidemme luotettuna neuvonantajana ja ottaa vastuu lopputuloksesta.