Siistijä / Puhtaanapitotyöntekijä

Siistijä / Puhtaanapitotyöntekijä

Sijainti
Kajaani
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Hakuaika päättyy
31.5.2024

Haussa kokoaikatyöhön, kahdessa vuorossa työskentelyyn, siivooja ravintola-alan työympäristöön Kajaanissa!

Siistijän työtehtäviin kuuluu puhtaanapitotehtäviä ravintolan työympäristössä. Työvuorot sijoittuvat sinun käytettävyytesi mukaan pääsääntöisesti  klo 6-13 /8-15 tai 11-18/ 10-18 välille viikon jokaisena päivänä. Perehdytämme sinut tehtävään kattavan perehdytysohjelmamme mukaisesti.

Suomenkielen taito on tehtävässä välttämättömyys.

Toivomme sinulta energistä ja yhteistyökykyistä työotetta. Olet reilu, reipas ja kohtelias niin työkavereitasi kuin yhteistyökumppaneitamme kohtaan. Työelämän pelisäännöt ovat sinulle jo tuttuja ja sinulta löytyy joustavuutta muutostilanteisiin. Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa, kohtalaista fyysistä kuntoa ja reipasta asennetta. Aikaisempaa kokemusta tai alan koulutusta ei vaadita, jos motivaatio muuten kohdallaan! Saat täydellisen opastuksen/perehdytyksen tehtävään!

Työsuhde tehdään työntekijän ja Barona Horecan välille ja alkaa sopimuksen mukaan . Töitä on tarjolla sinun käytettävyytesi mukaan joko satunnaisesti keikkaillen tai sitoutuen pidempiaikaisesti töihin - mikä sopimus sinulle sopisi parhaiten? Mahdollisuus myös työllistyä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Palkkaus MaRa TES.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa