Siivooja Vesilahteen

Siivooja Vesilahteen

Sijainti
Vesilahti, Lempäälä
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
2.10.2022

Haemme siivoojia Vesilahden eri kohteisiin. Jos olet kiinnostunut monipuolisesta työstä vaihtelevilla kellonajoilla, laita meille hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta!

Etsimme siivoojia työskenelemään asiakasyrityksemmämme Vesilahden kunnalla. Työtä on koulu- ja päiväkotikohteissa sekä vanhainkodeissa ja terveyskeskuksissa. Työtehtäviin kuuluvat puhtaanapidon tehtävät. Aikaisempi kokemus siivouksesta tai alan koulutus on etuna tässä tehtävässä, mutta tarvittaessa voimme kouluttaa sinut tehtävään. Tärkeintä on reipas asenne oppia uutta!

Työaikaan pystyt vaikuttamaan itse. Me tarjoamme keikkatyötä, joka mahdollistaa työvuorosuunnittelun itsenäisesti. Voit siis tehdä töitä joustavasti silloin, kun sinulle sopii. Pääpaino työvuoroissa on arkisin ja aamu- ja päivävuoroissa. Välillä vuoroja voi olla myös iltaisin ja viikonloppuisin. Mahdollisuus on myös määräaikaiseen työsuhteeseen. Koulu- ja päiväkotikohteissa työskenteleviltä edellytetään rikostaustaotteen näyttämistä.

Jos tunnistit tästä hakemasi, lähetä meille työhakemus oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja koulutodistukset sekä hygieniapassi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa