Siivoojia Pirkkalaan

Siivoojia Pirkkalaan

Sijainti
Pirkkala, Tampere
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
2.4.2023

Haetaan määräaikaiseen työhön Pirkkalaan monipalvelutyöntekijää sekä siivoojia keikkatyöhön, haethan pian!

Siivoojan työtä on tarjolla keikkaluontoisesti, keikkasiivoustyössä työ keskittyy pääosin koulu- ja päiväkotiympäristöihin. Työ on aamu- ja arkipainotteista ylläpitosiivousta. Etuna on aikaisempi kokemus siivoustehtävistä tai alan koulutus. Koulu- ja päiväkotikohteissa työskenteleviltä edellytetään rikostaustaotteen näyttämistä.

Joustavassa keikkaluontoisessa työssä voit tehdä töitä silloin, kun sinulle sopii. Jos olet opiskelija, pystythän työskentelmään satunnaisesti aamuisin. Saat sujuvasti sovittua työvuoroista sähköisen tilausjärjestelmämme kautta, josta on saatavilla myös mobiiliappi. Pääset näkemään erilaisia kohteita ja tutustumaan moniin uusiin työkavereihin. Mahdollisuus on myös pidempiin määräaikaisiin työsuhteisiin, esimerkiksi kevätlukukaudelle. Tarjoamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.

Palkkaus kaikissa tehtävissä on KV-tessin mukainen ja kokemuslisät huomioidaan. Mainitsethn hakemuksessasi, mikä tehtävistä olisi sinulle mieluisin. Hae pian, paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa