Site Manager Fitness24Seven Käpylä

Site Manager Fitness24Seven Käpylä

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.5.2024

Kaipaatko vastuullista esimiestehtävää ja haluat olla luomassa kuntokeskuksen menestystarinaa? Uskotko siihen, että henkilöstön viihtyvyydellä saavutetaan parhaat tulokset ja ylitetään asiakkaan odotukset? Mikäli etsit työtä, jossa yhdistyy tuloshakuisuus, henkilöstön innostuneisuus omasta työstä sekä aito halu tarjota asiakkaille parasta palvelua, niin me saatamme etsiä juuri sinua!

Miksi meille?

Fitness24Seven on Suomen suurin kuntosaliketju, ja avaamme säännöllisesti uusia saleja ympäri Suomen. Meillä on viihtyisä ja rento työyhteisö, jossa aidosti välitetään työntekijöistä. Meille yhteisöllisyys on tärkeää ja itsenäisestä tehtäväkentästä huolimatta uskomme, että parhaaseen tulokseen päästään, kun tiimi puhaltaa yhteen hiileen. Luotamme työntekijöihimme ja annamme vastuuta. Meitä kaikkia yhdistää energinen asenne ja yrittäjähenkisyys

Tehtävä

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme kuntokeskuksesta vastaavaa Site Manageria Käpylän Group salillemme Helsinkiin. Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan Fitness24Sevenin kanssa. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa kattavalla perehdytyksellä.

Tehtävä on kokoaikainen 40h viikossa ja työtä tehdään pääosin arkisin vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti. Palkkaus tehtävässä on 2400-2700€/kk kokemuksen mukaan.

Tehtäväkenttä

Kuntokeskuksen toiminnan sujuvuus ja päivittäinen operatiivinen toiminta ja kannattavuus ovat vastuullasi. Tiimisi koostuu personal trainereista, kuntokeskusvastaavista ja ryhmäliikuntatuntien ohjaajista, joiden rekrytointi ja työhön perehdyttäminen on osa työnkuvaasi.

Site Managerina olet tiimin sydän ja vastaat henkilöstösi hyvinvoinnista ja työviihtyvyydestä sekä aktiivisesta kouluttamisesta ja osaamisen kehittämisestä. Huolehdit myös asiakaspalvelun ja myynnin laadusta sekä asiakastyytyväisyydestä. Osa työajastasi kuluu kuitenkin erilaisten hallinnollisten tehtävien parissa ja työpöydällesi kuuluu mm. palkkojen hyväksyntä, työvuorojen – ja ryhmäliikuntatuntiaikataulujen suunnittelu ja tilausten teko. Apunasi tehtävässä menestymisessä on osaava asiantuntijatiimi mm. ryhmäliikunta- ja personal trainer-vastaavat, jotka kouluttavat ja tukevat sinua tulosten saavuttamisessa.

Sinulleko?

Parhaiten tehtävässä menestyy henkilö, jolla on palava halu työskennellä ihmisten parissa. Jotta voit luotsata joukkoasi, tulee sinulla olla jo aikaisempaa kokemusta esihenkilötyöstä. Ryhmäliikunnan kokemus/koulutus lasketaan plussaksi. Hyppysissäsi pysyy monet langat samanaikaisesti ja osaat johtaa muiden lisäksi myös itseäsi. Viihdythän monipuolisessa ja vaihtelevassa ympäristössä, etkä kavahda nopeasti muuttuvia tilanteita. Viestithän sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä.

Klikkaa itsesi sivustolle ja lue lisää millaista on olla Fitness24Seveniläinen!

Etkö enää et malta olla laittamatta hakemusta? Vakuuta meidät ja lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Haethan tehtävään heti, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla! Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluilla, joten tarkkailethan sähköpostiasi hakemuksen jättämisen jälkeen.

Tietosuojasyistä emme voi käsitellä sähköpostitse saapuneita hakemuksia, joten jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Fitness24Seven Oy
Fitness24Seven Oy

Fitness24Seven on pohjoismaiden nopeimmin kasvava kuntosaliketju, joka pyörittää 240 kuntosalia kuudessa eri maassa. Suomessa yritys kasvaa vahvasti ja tällä hetkellä palvelemme valtakunnallisesti noin 50:llä kuntosalilla. Meidän tehtävä on mahdollistaa liikunta kaikille. Kuten meidän visiomme sanoo: we lead people to a healthier life no matter who you are!

Tutustu yritykseen