Software Specialist SD Vitec Futursoft

Software Specialist SD Vitec Futursoft

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.1.2023

Etsitkö hyvää työporukkaa? mahdollisuutta päästä sisään IT-alalle? Omaatko kokemusta Service Desk - tai Call Center työstä? Haluatko työkokemusta IT opintojesi jatkoksi? Etsimme Vitec Futursoftille uutta kollegaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen työskentelemään monipuolisten IT-tukitehtävien parissa!

Software Specialistina tehtäviisi kuuluvat monipuoliset IT-tuen tehtävät. Tuet kaikkia yrityksen B2B asiakkaita järjestelmiin liittyvissä ongelmissa. Palvelupyyntöjen ratkaisemisen ja koordinoinnin lisäksi hallinnoit mm. järjestelmien käyttöoikeuksia, hinnastoja ja lisäpalvelujen liitäntöjä. Käytössä ovat mm. Line Carrier Desk ja Jira Service Management. Ohjelmiston lisätoimintoja asennetaan etätyökaluin.

Työ soveltuu erinomaisesti esimerkiksi vastavalmistuneelle tai loppuvaiheen IT opiskelijalle. IT opinnot eivät ole kuitenkaan välttämättömyys vaan tehtävässä onnistumisen avain on laajan AutoFutur ohjelmiston opettelu. Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä. Emme siis odota valmista osaajaa vaan tärkeintä on asenne sekä halu oppia ja kehittyä työssä!

Vitec Futursoftin toimisto sijaitsee Hills Business Parkin upeissa tiloissa, mutta työtä voit tehdä joustavasti sopien myös osin etänä. Käytössä on siis hybridi työmalli, jossa tavoitteena on, että voit työskennellä myös osin toimistolta käsin.

Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen työsuhde ja tehtävä alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Työaika on arkisin klo 8-16.

Toivomme sinulta:

• Aiempaa työkokemusta Call Center tai Service Desk työstä

• Soveltuvaa IT-alan koulutustaustaa (opintosi voivat olla vielä kesken)

• Käytännön tai työkokemuksen kautta hankittua tietoteknistä osaamista sekä kokemusta eri ohjelmistoista

• Windows-työympäristöjen tuntemusta

Tehtävässä sinua hyödyttävät mahdollisesti myös esim. kokemus taloushallinnosta, kirjanpidosta tai maksuliikenteestä tai autoalan kokemus (korjaamotoiminta, varaosamyynti, pienkonehuolto).

Tarjoamme sinulle:

Vitecillä avautuu mahdollisuus pitkään työuraan vakaassa SaaS yrityksessä, jossa pisimmät työurat ovat useamman vuosikymmenen mittaisia. Yrityksen vuonna 1998 perustaneet henkilöt ovat edelleen toiminnassa mukana. Sinua on vastassa kannustava ja tiimin arjessa läsnä oleva esihenkilö sekä kymmenhenkinen loistotiimi!

Jos siis etsit vakituista työsuhdetta, joka tarjoaisi pidemmälläkin aikajänteellä uusia haasteita ja aidon urapolun, laitathan meille rohkeasti hakemusta ja lisäät mukaan CV:si! Käymme hakemuksia läpi ja teemme haastatteluita jo hakuajalla.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Vitec Futursoft Oy
Vitec Futursoft Oy

Vitec on Pohjoismaiden johtava vertical market software -toimittaja. Tuotteemme ovat keskeisessä roolissa asiakkaidemme toiminnoissa, ja ne palvelevat yhteiskuntaa joka päivä. Esimerkkeinä tuotteistamme ovat digitaaliset luku- ja kirjoitustyökalut, kiinteistöjen energiaseuranta, eläkearviolaskelmat ja potilaskertomusjärjestelmät sairaanhoidossa. Vitecin työntekijänä kuulut dynaamiseen pörssiyhtiöön, joka tarjoaa hyvät kehitysmahdollisuudet ja sisäiset tukitoiminnot. Luomme luotettavia tuotteita yhdessä – sekä nykypäivään että huomiseen. Pitkän aikavälin näkökulmasta sinulle työntekijänä luodaan edellytykset käyttää energiasi viisaasti ja ylläpitää elämän tasapainoa. Yhteinen kulttuurimme on meidän jokapäiväinen kompassimme. Painotamme työssämme, että tuotteet ovat toimintamme perusta, yksinkertainen on kaunista ja että läpinäkyvyys sekä luottamus vievät menestykseen.

Tutustu yritykseen