Sosionomi, Ykköskoti Aurinkorinne, Vantaa

Sosionomi, Ykköskoti Aurinkorinne, Vantaa

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
2.10.2022

Oletko mielenterveyskuntoutujien parissa työskentelystä kiinnostunut sosionomi? Tästä saattaisi löytyä sinulle uusi vakituinen työpaikka! Haemme Mehiläisen Ykköskoti Aurinkorinteeseen vakituiseen työsuhteeseen sosionomia. Haussa huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijoita.

Aurinkorinne sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella ja aivan Vantaan Louhelan juna-aseman vieressä. Aurinkorinne tarjoaa ympärivuorokautista vaativaa tehostettua palveluasumista mielenterveyskuntoutujille. Yksikkö soveltuu myös vaikeasti oireileville asukkaille, jotka sairauden, vamman tai käyttäytymisen ongelmien vuoksi tarvitsevat tehostettua ympärivuorokautista hoivaa, tukea, ohjausta ja valvontaa. Asiakkaina on eri-ikäisiä kuntoutujia ja periaatteena on tarjota asukkaille turvallinen ja sosiaalisia virikkeitä tarjoava kodinomainen ympäristö.

Tehtävässä viihdyt erittäin hyvin, jos:

  • Haluat ohjata mielenterveyskuntoutujia arjessa ja tukea heidän hyvinvointiansa, toipumista ja osallisuutta
  • Tykkäät suunnitelmallisesta ja tavoitteellisesta asiakastyöstä
  • Haluat työskennellä työpaikassa, jossa työnteko on hauskaa ja pääset mukaan vaikuttamaan yksikön toimintaan
  • Nautit moniammatillisessa työtiimissä työskentelemisestä

Tässä työssä aiempi kokemus on eduksesi mutta ei ratkaisevassa roolissa. Työhön saat hyvän perehdytyksen ja työssä sinua tukee työtiimi.

Työssä pärjäät erittäin hyvin, jos omaat:

  • hyvät asiakaskohtaamistaidot
  • työtä pelkäämättömän ja reippaan asenteen
  • positiivisen tiimityöntekijän asenteen

Etusi Mehiläisen työntekijänä ovat mm. ison työnantajan etenemis- ja oppimismahdollisuudet. Henkilöstöetuihin kuuluu mm. liikunta- ja kulttuurisaldo, kattava työterveyshuolto ja mahdollisuus osallistua säännöllisesti työnohjauksiin ja oman talon sekä ulkoisiin täydennyskoulutuksiin.

Työ alkaisi mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikainen ja työtä tehdään kahdessa vuorossa, ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihisi. Sovittaessa voit myös tehdä yövuoroja. Työsuhteessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja palkkaus on palkkataulukon G22D mukainen, jonka lisäksi maksetaan yksikkökohtainen lisä 160€/kk. Kuukausipalkka on kokemusvuosilisistä riippuen 2611-2832,66€ + vuorokohtaiset lisät.

Kiinnostuitko? Jätäthän lyhyen hakemuksen mahdollisimman pian, niin olemme sinuun yhteydessä. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Barona Sote Oy:n kanssa.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa