Sovellusasiantuntija

Sovellusasiantuntija

Sijainti
Tampere
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
20.5.2022

Haemme valmistavan teollisuuden asiakkaallemme sovellusasiantuntijaa/Application Support Specialistia Tampereelle. Tämä on oiva mahdollisuus juuri valmistuneelle insinöörille, joka on kiinnostunut tekniikasta, järjestelmistä ja asiakasrajapinnassa toimimisesta! Aluksi työskentelet Barona Engineeringin konsulttina mutta rekrytoituminen yritykseen on mahdollista.

Sovellusasiantuntijan/ Application Support Specialistin päätehtäviä ovat

  • käyttäjätuen tarjoaminen

  • järjestelmän ylläpito eli luot käyttäjiä, lisäät laitteita ja aktivoit yhteyksiä.

Lisäksi tehtäviisi kuuluu laitekohtaisten huoltosuunnitelmien ja vikaraporttien laatiminen. Tehtävään liittyy myös tilausten luomista, palautteiden analysointia ja viestintää. Lisäksi pidät yllä materiaaleja ja dokumentaatiota, kuten käyttöopasta, asennusohjeita sekä koulutusmateriaalia. Myös koulutusjärjestelyt voivat kuulua tehtäviisi. Olet osa aktiivista tiimiä ja omalta osaltasi olet mukana sovelluksen kehitystyössä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta, hyvä it-taitoja ja kiinnostusta eri järjestelmiä kohtaan sekä hyvää englannin ja suomen kielen taitoa. Toimit aidosti kansainvälisessä ympäristössä, joten yhteistyötaidot ja asiakaslähtöinen ajattelu yleisen teknisen kiinnostuksen lisäksi ovat avaimia tehtävässä onnistumiseen.

Asiakasyrityksemme on alansa tunnettu ja arvostettu toimija. Tehtävässä pääset sisälle kansainväliseen toimintaympäristöön työskentelemään kiinnostavan teknologian parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringin Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa