Strateginen / Operatiivinen Ostaja, OY Varax Ab

Strateginen / Operatiivinen Ostaja, OY Varax Ab

Sijainti
Pedersöre, Pietarsaari, Kokkola, Kauhava, Vimpeli, Vaasa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
7.4.2023

Etsimme Oy Varax Ab:lle Strategista / Operatiivista Ostajaa. Tuttavallisemmin Varax toimii Ähtävällä, ja tarjoaa metalliteollisuuden alihankintapalveluita sekä living tuotteiden valmistusta. Varax on toiminut luotettavana putki- ja peltituotteiden toimittajana jo neljä vuosikymmentä. Tänä päivänä pitkä kokemus metalliteollisuuden alihankinnasta yhdistyy alan nykyaikaisimpaan tekniikkaan.

Työtehtäväsi koostuvat erityisesti materiaalitoimittajien kilpailutuksesta, sopimusneuvotteluista ja vuosisopimusten solmisista. Monipuolisista komponenttien ja materiaalien operatiivisista hankinnasta ja ostotehtävistä sekä ostomassan hallinnasta. Lisäksi varmistat ostoketjujen ja toimitusten sujuvuudet, sekä teet asianmukaiset dokumentoinnit ja ostolaskutuksen.

Olet hakemamme henkilö, jos haluat ottaa vastuuta työstäsi, haluat kehittää ja kehittyä, viihdyt rennossa vahvasti asiantuntijahenkisessä työyhteisössä. Menestyt tehtävissäsi järjestelmällisesti ja yhteistyötaitoisesti toimien.

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta ostotehtävistä, kokenut konkari tai vasta uran alkutaipaleella oleva timantti
  • Organisoitua työotetta, jota ohjaa tavoitteellisuus
  • Positiiviivista asennetta kokonaisuutena
  • Omaat uontevat kommunikaatiotaidot
  • Piinkovat neuvottelutaidot
  • Hyviä IT-taitoja (ERP-kokemus katsotaan eduksi)
  • Suomen, Ruotsin sekä englannin kielen osaamista

Varax tarjoaa sinulle tiiviin työyhteisön tuen tehtävissä onnistumiselle, mahdollisuuden kehittyä edelleen operatiivisen ostamisen asiantuntijaksi, ja itseohjautuvuutta arvostavan työskentelykulttuurin, jossa on myös mahdollisuus etätyöhön. Saat työhösi kattavan perehdytyksen, ja sinulla on mahdollisuus kehittää yrityksen ostotoimintaa.

Rekrytointiprosessi suoritetaan yhteistyössä Baronan kanssa, joten jos sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen, lisätietoja saat Baronalta Risto Ojanperä 050 4412139 , risto.ojanpera@barona.fi tai Varax Oy Pekka Laurila 041 318 3039 pekka.laurila@varax.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Oy Varax-products Ab
Oy Varax-products Ab

Oy Varax-Products Ab tarjoaa metalliteollisuuden alihankintapalveluita sekä living tuotteiden valmistusta. Varax on toiminut luotettavana putki- ja peltituotteiden toimittajana jo neljä vuosikymmentä. Tänä päivänä pitkä kokemus metalliteollisuuden alihankinnasta yhdistyy alan nykyaikaisimpaan tekniikkaan.