SUUNNITTELIJA (kuormaustekniikka), Mesvac Oy

SUUNNITTELIJA (kuormaustekniikka), Mesvac Oy

Sijainti
Kirkkonummi, Salo, Nokia
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
3.10.2022

Haluatko kehittyä kuormaustekniikan vahvaksi suunnittelijaksi alansa huippuyrityksessä? Jos sinulla on suunnittelukokemusta tai kokemusta teknisestä piirtämisestä, niin Mesvac tarjoaa sinulle hyvän perehdytyksen ja kiinnostavan mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi!

Haemme Mesvac Oy:lle suunnittelijaa kuormaustekniikan pariin vakituiseen tehtävään. Voit työskennellä yrityksen toimipisteissä mm. Jorvaksessa, Salossa tai Nokialla tai joustavasti etänä. Toki tehtävä edellyttää myös joissain tilanteissa matkustamista Suomessa tuotannon yhteistyön tai toisaalta asiakastilanteiden takia. Voit aloittaa työskentelyn syksyllä joustavasti. Tehtävässä rekrytoidut suoraan työsuhteeseen Mesvac Oy:lle. Rekrytointikumppanina toimii Barona Engineering.

Suunnittelijana päätehtäväsi on kuormauslaitteiden kohdekohtainen suunnittelu ja mallinnus sekä teknisen sisällön määrittäminen. Vastaat siis laadukkaiden ja tehokkaiden kuormausjärjestelmien suunnittelusta asiakkaille, päämiesyhteisyöstä mutta toisaalta toimit myös asennuksen ja huollon tukena teknisissä ongelmatilanteissa. Lisäksi teet päivittäin yhteistyötä tuotannonsuunnittelijan sekä valmistuksen kanssa. Monipuolisessa tehtävässä myös myynti odottaa sinulta näkemystä tarjoustilanteissa tarjouslaskennan ja tarjouspyyntöjen osalta erikoistuotteille.

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa teknistä koulutusta

  • cad-suunnitteluosaamista, 3D osaaminen katsotaan eduksi

  • kykyä ja halua toimia myynnin tukena ja asiakasrajapinnassa ratkaisuhakuisesti

  • aktiivista, itsenäistä can do-asennetta

  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Mesvac tarjoaa sinulle:

  • kattavan perehdytyksen tehtävään

  • mahdollisuuden kouluttautua Vertexin käyttäjäksi, jos se ei ole jo sinulle tuttu

  • mahdollisuuden työskennellä yrityksen tiloissa mm. Jorvaksessa, Nokialla tai Salossa mutta myös joustavan etätyömahdollisuuden

  • yrityskulttuurin, jossa on helppo viihtyä pitkään

  • vakavaraisen yrityksen toimintaympäristön.

Jussi, suunnittelija, kertoo: ”Vastaan ovien kehyssuunnittelusta ja tuoteteknisestä tuesta. Olen ollut talossa 11 v, työpaikka on ollut turvallinen ja vakaa talouden yllättävissäkin tilanteissa. Täällä on hyvä porukka, aina saa tukea, jos on hankala tilanne. Tietoa jaetaan, aina on joku, jolta kysyä! On lisäksi ollut hienoa olla osa isoja prokkiksia.”

Lisätietoja tehtävästä tarjoaa tarvittaessa Barona Engineeringin rekrytointipäällikkö Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Kristiina Vormala
Kristiina Vormala
Mesvac Oy
Mesvac Oy

Mesvac Oy on alansa johtava kotimainen autotallinoviin, teollisuusoviin, kuormauslaitteisiin, ilmasulkuihin, murtosuojiin, palo-oviin ja niiden huoltoon erikoistunut yritys. Mesvac Oy on osa Hörmann Group-konsernia. Liikevaihtomme on n. 33 milj. € ja henkilöstömäärä on 200. Tuotantolaitoksemme ja pääkonttorimme sijaitsee Kirkkonummen Jorvaksessa.