Tervetuloa töihin Suur-Savon kesään!

Tervetuloa töihin Suur-Savon kesään!

Sinua odottaa mahtava ravintolakesä Savon sydämessä. Etsimme työntekijöitä useisiin eri ravintola-alan paikkoihin Savon alueella. Olitpa sitten kokenut kokki tai ensimmäistä kesää tarjoilemassa, lue lisää ja hae kesän parhaisiin työpaikkoihin!

Olisiko joku alla olevista sinun tuleva työpaikkasi?

Ketä etsimme?

Hymyllä, ratkaisukeskeisyydellä ja erinomaisilla vuorovaikutustaidoilla pärjäät loistavasti näissä hommissa. Toivomme, että osaan tehtävistä sinulta löytyy ennestään jo hieman ravintola-alan kokemusta. Kesän aikana tapaat niin paikallisia kuin seudulle matkaavia ulkopaikkakuntalaisiakin maailman matkaajista puhumattakaan, joten toivottavasti palvelualttius ja erinomaisten asiakaspalvelu- ja ravintolakokemusten luominen ovat sydämessäsi!

Miksi Savo?

Miksipä ei? Savon kesä tarjoilee laajan kattauksen upeita elämyksiä, tapahtumia ja herkullista ruokaa. Kesän aikana Savonlinnassa koetaan kulttuurielämyksiä esimerkiksi Savonlinnan Oopperajuhlilla ja koko kesä on täynnä pienempiä tapahtumia ympäri Savoa. Suur-Savon alueelta löytyy useita kauniita kaupunkeja, joissa pääset nauttimaan tapahtuma- ja ravintola-alan vauhdikkaasta kesästä täysillä!

Mitä tarjoamme?

Monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Takaamme myös mukavan työympäristön ja mahtavat työkaverit! Osassa tehtävistä tarjoamme myös S-ryhmän ja Osuuskauppa Suur-Savon laajat henkilökuntaedut sekä mahdollisesti myös majoituksen, joten lue tarkempi työpaikkakohtainen listaus ilmoitukselta.

Hae jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Osuuskauppa Suur-Savo
Osuuskauppa Suur-SavoOsuuskauppa Suur-Savo on yli 72 000 asiakasomistajan omistama yritys, joka toimii Etelä-Savossa 12 kunnan alueella. Toimialueemme kattaa Mikkelin, Pieksämäen ja Savonlinnan alueet. Toimialojamme ovat päivittäis- ja erikoistavarakauppa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppa, autokauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa sekä hyvinvointipalvelut. Tarjoamme myös S-Pankkipalvelut ja lisäksi osuuskaupalla on oma leipomo Mikkelissä.Lue lisää