Tervetuloa töihin Suur-Savon kesään!

Tervetuloa töihin Suur-Savon kesään!

Sinua odottaa mahtava ravintolakesä Savon sydämessä. Etsimme työntekijöitä useisiin eri ravintola-alan paikkoihin Savon alueella. Olitpa sitten kokenut kokki tai ensimmäistä kesää tarjoilemassa, lue lisää ja hae kesän parhaisiin työpaikkoihin!

Olisiko joku alla olevista sinun tuleva työpaikkasi?

Salin vuoropäällikkö

Salin vuoropäällikkö

Muikkuterassi on tunnettu, suomalaisen kesäkeittiön ehdoton suosikki. Etsimme vuoropäällikköä salin puolelle.

Hae heti
Keittiön vuoropäällikkö

Keittiön vuoropäällikkö

Nostalginen kesähotelli Tott avaa ovensa kesäksi ja haemme vuoropäällikköä keittiöön. Otamme huomioon myös uransa alussa olevat innokkaat osaajat!

Hae heti
Kesäterassin vetäjä

Kesäterassin vetäjä

Etsimme Gastropub Einon kesäterassin Malian vetäjää Mikkelin kävelykadulle. Etsimämme henkilö hurmaa asiakkaat persoonallaan ja ensiluokkaisella palvelulla!

Hae heti
Keittiön vuoropäällikkö

Keittiön vuoropäällikkö

Tule työskentelemään kanssamme keväällä 2022 uudistuvaan Mikkelin Amarilloon! Haemme huipputiimiimme keittiön vuoropäällikköä monipuoliseen tehtävään.

Hae heti
Kerroshoidon vuoropäällikkö

Kerroshoidon vuoropäällikkö

Haemme siivoustoimen vuoropäällikköä Mikkelin Vaakunaan. Työssäsi tulet toimimaan siivousyksikön kerroshoidon lähiesimiehenä. Ripeä työskentelyote ja halu ottaa vastuuta ovat työtehtävissämme menestymisen edellytyksiä!

Hae heti
Tarjoilijoita Oopperajuhliin

Tarjoilijoita Oopperajuhliin

Maankuulut Savonlinnan Oopperajuhlat ovat tulossa. Haemme tarjoilijoita kesäksi 2022 työskentelemään ainutlaatuisen kansainvälisen tunnelman pariin Olavinlinnaan!

Hae heti
Kokkeja Savonlinnaan kesäksi

Kokkeja Savonlinnaan kesäksi

Etsimme ammattitaitoisia à la carte -kokkeja Savonlinnaan heinäkuun ajaksi! Hakemamme henkilö ei säikähdä kiirettä, vaan paremminkin motivoituu työn hektisessä sykkeessä, satoi tai paistoi. Onhan sinulla myös jo alan koulutus hankittuna ja kokemusta työstä.

Hae heti

Ketä etsimme?

Hymyllä, ratkaisukeskeisyydellä ja erinomaisilla vuorovaikutustaidoilla pärjäät loistavasti näissä hommissa. Toivomme, että osaan tehtävistä sinulta löytyy ennestään jo hieman ravintola-alan kokemusta. Kesän aikana tapaat niin paikallisia kuin seudulle matkaavia ulkopaikkakuntalaisiakin maailman matkaajista puhumattakaan, joten toivottavasti palvelualttius ja erinomaisten asiakaspalvelu- ja ravintolakokemusten luominen ovat sydämessäsi!

Miksi Savo?

Miksipä ei? Savon kesä tarjoilee laajan kattauksen upeita elämyksiä, tapahtumia ja herkullista ruokaa. Kesän aikana Savonlinnassa koetaan kulttuurielämyksiä esimerkiksi Savonlinnan Oopperajuhlilla ja koko kesä on täynnä pienempiä tapahtumia ympäri Savoa. Suur-Savon alueelta löytyy useita kauniita kaupunkeja, joissa pääset nauttimaan tapahtuma- ja ravintola-alan vauhdikkaasta kesästä täysillä!

Mitä tarjoamme?

Monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Takaamme myös mukavan työympäristön ja mahtavat työkaverit! Osassa tehtävistä tarjoamme myös S-ryhmän ja Osuuskauppa Suur-Savon laajat henkilökuntaedut sekä mahdollisesti myös majoituksen, joten lue tarkempi työpaikkakohtainen listaus ilmoitukselta.

Hae jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Osuuskauppa Suur-Savo
Osuuskauppa Suur-SavoOsuuskauppa Suur-Savo on yli 72 000 asiakasomistajan omistama yritys, joka toimii Etelä-Savossa 12 kunnan alueella. Toimialueemme kattaa Mikkelin, Pieksämäen ja Savonlinnan alueet. Toimialojamme ovat päivittäis- ja erikoistavarakauppa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppa, autokauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa sekä hyvinvointipalvelut. Tarjoamme myös S-Pankkipalvelut ja lisäksi osuuskaupalla on oma leipomo Mikkelissä.Lue lisää