Suurtalouskokkeja Turun seudulle

Suurtalouskokkeja Turun seudulle

Sijainti
Turku, Kaarina, Paimio, Aura
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Hakuaika päättyy
29.5.2022

Haluatko työskennellä joustavasti ja sovittaa työvuorosi oman elämäntilanteesi mukaan? Baronalaisena se onnistuu! Vahvistamme nyt tyytyväisten työntekijöidemme joukkoa ja haemme ammattitaitoisia ja työtä pelkäämättömiä SUURTALOUSKOKKEJA Turun seudulle painottuen syksylle.

Työskentelet keikkaluonteisesti eri asiakasyrityksissämme Turun alueella, joten pääset tutustumaan monipuolisesti erilaisiin työympäristöihin. Keikkailun lisäksi on tarjolla myös pidempiä työsuhteita, joissa työskentelet pidemmän jakson yhdessä työskentelypaikassa. Työ on kesällä pääsääntöisesti keikkaluontoista, syksyllä on mahdollisuus pidempiin työsuhteisiin. Työkohteet vaihtelevat kouluista, päiväkodeista ja palvelukeskuksista aina henkilöstöravintoloihin.

Toivomme, että sinulla on kokin ammattitutkinto ja mielellään myös aikaisempaa kokemusta suurtalouskokin töistä. Työssä tarvitset myös hygieniapassin sekä voimassa olevan salmonellatodistuksen, mutta voit hankkia nämä rekrytointiprosessin edetessä. Työotteesi on itsenäinen ja olet myös hyvä organisoimaan asioita. Työkohteet saattavat vaihdella, joten oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko? Odotamme yhteydenottoasi, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa