Suurtalouspuolen työntekijöitä Turun alueelle

Suurtalouspuolen työntekijöitä Turun alueelle

Sijainti
Turku
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
28.3.2023

Haemme nyt osaavia ja innokkaita suurtalouspuolen tekijöitä erilaisiin työsuhteisiin Turun alueelle!

Voit työskennellä keikkaluonteisesti eri toimipisteissä Turun alueella, joten pääset tutustumaan monipuolisesti erilaisiin työympäristöihin. Keikkailun lisäksi on tarjolla myös pidempiä työsuhteita, joissa työskentelet pidemmän jakson yhdessä työskentelypaikassa. Työkohteet vaihtelevat kouluista ja päiväkodeista palvelukeskuksiin.

Haemme tiskareita, ruokapalvelutyöntekijöitä sekä suurtalouskokkeja, jotka hoitavat työnsä ammattitaidolla ja antaumuksella. Voit olla pitkän linjan suutalouspuolen konkari, työuraasi aloitteleva vastavalmistunut tai kaikkea siitä väliltä. Tärkeintä on, että sinulta löytyy varmuutta hypätä kokeilemaan erilaisia työpaikkoja ja nautit työssäsi vauhdista ja vaihtelusta. Viihdyt keittiössä ja haluat kehittää osaamistasi edelleen.

Tyypillinen työvuoro työnkuvasta riippuen voi pitää sisällään esimerkiksi keittiön siisteydestä huolehtimista, astiahuoltoa, ruokien valmistusta ja pakkausta sekä muita keittiön tehtäviä.

Työssä tarvitset myös hygieniapassin sekä voimassa olevan terveydentilatodistuksen (entinen salmonellatodistus), mutta voit hankkia nämä rekrytointiprosessin edetessä.

Kiinnostuitko? Odotamme yhteydenottoasi, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa