Syksyn varastotyöntekijän paikat haussa nyt!

Syksyn varastotyöntekijän paikat haussa nyt!

Sijainti
Hyvinkää
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
30.9.2022

Kesätyökauden loputtua etsimme joukkoomme motivoituneita, ahkeria ja tunnollisia työntekijöitä. Kiinnostavatko sinua varastossa tapahtuvat työtehtävät? Meillä voisi olla sinulle paikka tarjolla olitpa sitten alan kokenut konkari tai täysin uusi alan parissa!

Haemme reippaita ja motivoituneita työntekijöitä monipuolisiin työtehtäviin ympäri Hyvinkään aluetta logistiikka-alan asiakasyrityksiimme. Työtehtäviäsi voivat olla kaikenlaiset varaston perustehtävät, kuten keräily, pakkaaminen tai hyllyttäminen. Aiempi varastokokemus ja trukinajotaito mahdollistavat monipuolisempien tehtävien tekemisen heti alkuun.

Työvuoroja tehdään arkisin aamu- sekä iltavuoroissa kello 06-22 välisenä aikana. Sesonkien aikana saattaa olla mahdollisuus tehdä myös yövuoroa, mutta tämä ei ole pakollista.

Työtehtävämme sopivat kaikille työnhakijoille. Oletpa sitten omalla aikataululla opiskeleva, välivuotta opiskeluista pitävä, juuri armeijasta kotiutunut, työtön tai työssäkäyvä. Voit olla myös vasta työurasi alussa tai jo kokenut logistiikka-alan ammattilainen. Tärkeintä on, että asenteesi on kohdillaan ja hoidat annetut työtehtäväsi tunnollisesti!

Odotamme, että voisit sitoutua työsuhteeseesi vähintään loppuvuodeksi tai kevääseen 2023 asti. Paikkoja täytetään oikeiden hakijoiden löytyessä.

Palkkaus on kilpailukykyinen, vuorolisineen ja suoritepalkkioineen.

Osaan työkohteista kauempaa kulkevilla on mahdollisuus saada polttoainekorvausta.

Useimpiin työkohteisiin ja -vuoroihin päästäksesi tarvitset myös autoa. Lisäksi tehtävissä vaaditaan usein täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Jätä siis rohkeasti hakemus ja työllisty kauttamme.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa