System Specialist - Data, tietokannat ja integraatiot

System Specialist - Data, tietokannat ja integraatiot

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
22.5.2022

Haemme data-, tietokanta- ja integraatiopalveluidemme teknistä kehittäjää ja ylläpitäjää osaksi Tamron tietohallinnon digitaalisten ratkaisuiden tiimiä.

Tehtävässä kehität ja ylläpidät Tamron data-, tietokanta-, ja integraatioratkaisuiden kokonaisuutta. Olennainen osa työtäsi on kehitys-, ylläpito-, ja valvontatarpeiden ymmärtäminen sekä data-arkkitehtuurin hallinta yhdessä muiden Tamron IT -ammattilaisten kanssa. Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan data-alustojen teknistä ja tuotannollista kehitystä.

Teknologiaympäristömme on rakennettu pääosin Microsoft teknologioiden päälle.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset:

 • MS SQL tietokantojen hallinta-, kehitys- ja ylläpito-osaamista
 • Kokemusta esimerkiksi SSIS, Data factory ja/tai Logic apps –integraatioiden hallinnasta
 • Näkemystä tiedonhallinnan ja data-arkkitehtuurin kehityksestä
 • Valmiudet kansainvälisessä konserniympäristössä toimimiseen
 • Kykyä viestintään suomen ja englannin kielillä

Katsomme eduksi, jos sinulla on vielä:

 • Yleistä osaamista pilvipalveluteknologioista (esimerkiksi MS Azure) ja tietovarastoinnin periaatteista
 • Kokemusta analytiikkatyökaluista
 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (joko tutkinto tai opinnot loppuvaiheessa)

Tarjoamme sinulle:

 • Itsenäisen ja merkityksellisen työn, jonka tulokset vaikuttavat suomalaisen lääkehuollon toimivuuteen ja yhteiskunnan huoltovarmuuteen
 • Kiinnostavia ja haastavia projekteja sekä työtehtäviä alan johtavassa yrityksessä
 • Kehitykseen panostavan organisaation ja osaavan tiimin, joka arvostaa osaamistasi
 • Tamron työsuhde-edut ja palvelut sekä mahdollisuuden joustavaan työaikaan

Tämä tehtävä antaa sinulle erinomaisen tilaisuuden työskennellä Euroopan suurimman lääkealan toimijan mielenkiintoisissa ja merkityksellisisä kehityshankkeissa, ja yhteistyössä kansainvälisen organisaatiomme kanssa. Tulet olemaan osa dynaamista ja osaavaa IT-tiimiä, jossa tehdään työtä kirjaimellisesti tarmolla ja sydämellä. Meillä pääset kouluttautumaan ja kehittämään osaamistasi sekä osallistumaan kokonaisvaltaiseen liiketoimintaprosessien kehittämiseen.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, sillä kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Barona IT:n kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Visa Varpenius visa.varpenius@barona.fi / 0440526429.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Tamro Oyj
Tamro Oyj

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa. Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Tutustu yritykseen