Taajuusmuuttajakaappien loppukokoonpanija sähköistyksien pariin ABB Oy Drives

Taajuusmuuttajakaappien loppukokoonpanija sähköistyksien pariin ABB Oy Drives

Sijainti
Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Tuusula, Nurmijärvi
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
4.10.2022

Haemme nyt yhteistyökumppanillemme ABB Oy Drivesille Helsingin Pitäjänmäkeen sähköasentajaa työskentelemään taajuusmuuttajakaappien loppukokoonpanoon. Työt alkavat sopimuksen mukaan piankin, määräaikaisella työsuhteella. Hyvin työssään pärjäävällä on aito mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työnäsi on taajuusmuuttajakaappien monipuoliset kokoonpanotyöt: kuten kaappien sähköistystä ja johdotusta, mutta työhösi kuuluu myös mekaanista kokoonpanoa. Työtä tehdään viihtyisässä työympäristössä arkisin 40 tuntia viikossa liukuvassa päivävuorossa.

Haluat oppia uusia asioita ja laadukkaasti tehty työ motivoi sinua. Kommunikoit hyvin suomeksi, sillä koulutus tehtävään tapahtuu suomeksi. Työ sopii mainiosti niin työuraansa aloittelevalle henkilölle kuin kokeneemmalle ammattilaiselle. Edellytämme sinulta teknisen alan perustutkintoa, kuten sähköalan ammatillista koulutusta, tai kokemusta kokoonpanotehtävistä, osaathan käyttää käsityökaluja, lukea asennuskuvia ja viihdyt tehdasolosuhteissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä huipputuotteiden parissa monipuolisissa ja vaativissa sähkökokoonpanotehtävissä. Pääset työskentelemään hyvissä työolosuhteissa ja saat osaavien kollegojen tuen.

Mikäli tunnistit itsesi, haethan paikkaa nopeasti. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Anneli Mäki, anneli.maki@barona.fi

Tehtävään valituille henkilöille teetetään huumausainetestit ja työsuhteen voimassaolo edellyttää läpäistyä testiä.

Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
ABB Oy Drives
ABB Oy Drives

ABB on johtava teknologian edelläkävijä, jonka tarjonta kattaa niin sähköistystuotteet, robotit ja liikkeenohjauksen kuin teollisuusautomaation ja sähköverkkoratkaisut. Asiakkaat ovat maailmanlaajuisesti teollisuus-, energia-, liikenne- ja infrastruktuurialoilla. Yli 125-vuotias ABB on mukana edistämässä teollisuuden digitalisaatiota, energiajärjestelmän murrosta ja neljättä teollista vallankumousta. ABB toimii yli 100 maassa ja työllistää noin 132 000 henkilöä, joista Suomessa noin 5 100.