Taajuusmuuttajien kokoonpanija ABB Oy Drivesille 2-vuoroon

Taajuusmuuttajien kokoonpanija ABB Oy Drivesille 2-vuoroon

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
28.11.2022

Haemme nyt yhteistyökumppanillemme ABB Oy Drivesille Helsingin Pitäjänmäkeen taajuusmuuttajamoduulien kokoonpanijoita 2-vuoro työhön. Tarjoamme kattavan perehdytyksen, joten tehtävä sopii sekä työuransa alussa oleville tekijöille että jo kokeneemmillekin osaajille!

Työtehtäviisi kuuluu taajuusmuuttajamoduulien kokoonpanotyöt. Työskentelet osana tiimiä viihtyisässä työympäristössä. Taajuusmuuttajamoduulien valmistus on jaettu eri työvaiheisiin, jossa jokaisella työntekijällä on selkeästi määritelty roolinsa.

Mitä toivomme sinulta?

Ammatillista koulutusta soveltuvilta aloilta (esimerkiksi ICT-, elektroniikka-, kone- tai sähköasentaja)

Reipasta työasennetta

Haluat oppia uusia asioita, olet luonteeltasi tarkka ja laadukkaasti tehty työ motivoi sinua.

Tarjoamme sinulle:

Mahdollisuuden työskennellä huipputuotteiden parissa erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Helsingissä

Monipuoliset työtehtävät hyvässä työporukassa sekä täyden tuen osaavilta kollegoilta

Kattavan perehdytyksen tehtäviin, joten aiempaa kokemusta kokoonpanotöistä ei edellytetä. Mikäli omaat aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, hae silti rohkeasti, sillä työtehtäviä on mahdollista muokata osaamisen mukaan.

Baronalaisten kattavat työsuhde-edut, kuten tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Tekijöitä haetaan tällä hetkellä 2-vuoroon. Työsuhde on alustavasti määräaikainen, mutta työssä pärjäävällä on hyvä mahdollisuus työllistyä pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan nopeallakin aikataululla.

Mikäli tunnistit itsesi, haethan paikkaa nopeasti. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Anneli Mäki, anneli.maki@barona.fi.

Tehtävään valituille henkilöille teetetään huumausainetestit ja työsuhteen voimassaolo edellyttää läpäistyä testiä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
ABB Oy Drives
ABB Oy Drives

ABB on johtava teknologian edelläkävijä, jonka tarjonta kattaa niin sähköistystuotteet, robotit ja liikkeenohjauksen kuin teollisuusautomaation ja sähköverkkoratkaisut. Asiakkaat ovat maailmanlaajuisesti teollisuus-, energia-, liikenne- ja infrastruktuurialoilla. Yli 125-vuotias ABB on mukana edistämässä teollisuuden digitalisaatiota, energiajärjestelmän murrosta ja neljättä teollista vallankumousta. ABB toimii yli 100 maassa ja työllistää noin 132 000 henkilöä, joista Suomessa noin 5 100.