Taajuusmuuttajien kokoonpanija ABB Oy Drivesille 2-vuoroon

Taajuusmuuttajien kokoonpanija ABB Oy Drivesille 2-vuoroon

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
30.3.2023

Haemme nyt yhteistyökumppanillemme ABB Oy Drivesille Helsingin Pitäjänmäkeen taajuusmuuttajamoduulien kokoonpanijoita 2-vuorotyöhön. Tarjoamme kattavan perehdytyksen, joten tehtävä sopii sekä työuransa alussa oleville tekijöille että jo kokeneemmillekin osaajille!

Työtehtäviisi kuuluu taajuusmuuttajamoduulien kokoonpanotyöt. Työskentelet osana tiimiä viihtyisässä työympäristössä. Taajuusmuuttajamoduulien valmistus on jaettu eri työvaiheisiin, jossa jokaisella työntekijällä on selkeästi määritelty roolinsa.

Mitä toivomme sinulta?

  • Ammatillista koulutusta soveltuvilta aloilta (esimerkiksi ICT-, elektroniikka-, kone- tai sähköasentaja)
  • Reipasta työasennetta
  • Haluat oppia uusia asioita, olet luonteeltasi tarkka ja laadukkaasti tehty työ motivoi sinua.

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden työskennellä huipputuotteiden parissa erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Helsingissä
  • Monipuoliset työtehtävät hyvässä työporukassa sekä täyden tuen osaavilta kollegoilta
  • Kattavan perehdytyksen tehtäviin, joten aiempaa kokemusta kokoonpanotöistä ei edellytetä. Mikäli omaat aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, hae silti rohkeasti, sillä työtehtäviä on mahdollista muokata osaamisen mukaan.
  • Baronalaisten kattavat työsuhde-edut, kuten tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Tekijöitä haetaan tällä hetkellä 2-vuoroon. Työ tehdään vuoroviikoina aamuvuorossa klo 6-14 ja iltavuorossa klo 14-22. Työsuhde on alustavasti määräaikainen syyskuun loppuun, mutta työssä pärjäävällä on hyvä mahdollisuus työllistyä pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli tunnistit itsesi, haethan paikkaa nopeasti. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Annika Vihavainen, annika.vihavainen@barona.fi. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Tehtävään valituille henkilöille teetetään huumausainetestit ja työsuhteen voimassaolo edellyttää läpäistyä testiä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
ABB Oy Drives
ABB Oy Drives

ABB on johtava teknologian edelläkävijä, jonka tarjonta kattaa niin sähköistystuotteet, robotit ja liikkeenohjauksen kuin teollisuusautomaation ja sähköverkkoratkaisut. Asiakkaat ovat maailmanlaajuisesti teollisuus-, energia-, liikenne- ja infrastruktuurialoilla. Yli 125-vuotias ABB on mukana edistämässä teollisuuden digitalisaatiota, energiajärjestelmän murrosta ja neljättä teollista vallankumousta. ABB toimii yli 100 maassa ja työllistää noin 132 000 henkilöä, joista Suomessa noin 5 100.