Taajuusmuuttajien kokoonpanijoita oppisopimuskoulutukseen

Taajuusmuuttajien kokoonpanijoita oppisopimuskoulutukseen

Sijainti
Vaasa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
27.3.2023

Danfoss etsii uusia työntekijöitä oppisopimuskoulutukseen. Uusien tuotantolinjojen ja hyvän tilauskannan vuoksi vuoden 2023 aikana tarvitaan kymmeniä uusia työntekijöitä. Danfoss aloittaa yhdessä Baronan ja Vamian kanssa oppisopimuskoulutuksen uusista taajuusmuuttajien kokoonpanijoista.

Tarjoamme sinulle nyt aikaisemmasta koulutuksestasi riippumattoman mahdollisuuden kouluttautua oppisopimuskoulutuksella uuteen ammattiin teknologiateollisuudessa, Danfossilla. Opintoja suoritetaan työn ohessa ja työssä oppien, jolloin sinulle myös maksetaan palkkaa heti koulutuksen alusta lähtien ja pääset oppimaan vaativia ja mielenkiintoisia tehtäviä. Vamian lähipäiviä tulee olemaan keskimäärin yksi viikossa koulutuksen ajan. Koulutuspäivät ovat palkattomia.

Odotamme sinulta innokkuutta uuden oppimiseen ja rautaista asennetta. Edellytämme valmiutta 2-vuorotyöhön ja 18 vuoden ikää. Lisätietoa työtehtävistä, koulutuksesta ja Danfossista löydät täältä: https://barona.fi/tyopaikat/danfoss

Ensimmäisessä vaiheessa pääset suorittamaan sähkön perusteet (30 osp). Perusteiden jälkeen selvitetään, onko mahdollista suorittaa lisää tutkinnon osia oppisopimuskoulutuksena tai iltaopintoina. Koulutus sisältää lähipäivien lisäksi jatkuvaa opiskelua töiden ohessa. Ennen koulutuksen alkua jokaiselle opiskelijalle tehdään henkilökohtainen opintosuunnitelma. Aikaisemmat opinnot ja työkokemus huomioidaan suunnitelmassa.

Koulutus alkaa myöhemmin kevällä 2023, ja työt voit aloittaa jo aikaisemmin, maaliskuusta alkaen. Oppisopimukset kestävät tietyn ajan, joka määritellään myöhemmin, mutta työsuhde solmitaan Barona Teollisuus Oy:n kanssa toistaiseksi voimassa olevana. Töitä on tarjolla 25–37,5 h/viikko. Myöhemmin on mahdollista työllistyä suoraan Danfossin omaksi työntekijäksi.

Jos sinä olet hakemamme tuleva kokoonpanon ammattilainen, laitathan hakemuksen heti.

Lisätiedot työtehtävistä ja rekrytointiprosessista antaa Baronalta Sami Rinta-Valkama, puh. +358 50 597 4102.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Vacon Oy
Vacon Oy

Danfoss kehittää tekniikoita, joilla voidaan tulevaisuudessa tehdä enemmän vähemmällä. Danfoss vastaa jatkuvasti kasvussa oleviin tarpeisiin infrastruktuurin, ruokahuollon, energiatehokkuuden ja ilmastoystävällisten ratkaisujen osalta. Danfossin tuotteita ja palveluita käytetään mm. jäähdytyksessä, ilmastoinnissa, lämmityksessä, moottoreiden ohjauksessa ja liikkuvissa laitteistoissa. Danfoss on aktiivinen toimija myös uusiutuvan energian sekä kaupunkien ja kaupunkiyhteisöjen kaukolämpöinfrastruktuurin alalla.

Tutustu yritykseen