Tablettikeräilijä

Tablettikeräilijä

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
14.8.2022

Kiinnostaisiko sinua hyvä työporukka? Entäpä vaihtelevat työajat ja pitkäaikainen työpaikka? Tässä meillä olisi juuri sellainen työpaikka tarjolla sinulle! Lue ilmoitus ja hae!

Etsimme nyt asiakkaamme varastolle Vantaan Viinikkalaan reipasta varastotyöntekijää keräily- ja pakkaustehtäviin. Pääsääntöisenä työtehtävänä on erilaisten lämpimässä säilytettävien tuotteiden (esim. siivoustuotteet, hygieniatuotteet ja laboratorioalaan liittyvät tuotteet) keräily tablettia ja keräilykonetta käyttäen. Hakijoilta toivomme jonkin verran aikaisempaa varastokokemusta ja/tai kokemusta keräilykoneen käytöstä.

Töitä tehdään pääasiassa arkisin kahdessa vuorossa klo 6.30–22 välillä. Sesonkiaikoina toivomme joustavuutta vuorojen suhteen, sillä silloin tarvetta saattaa olla myös viikonloppuisin. Tarjoamme 4–5 työvuoroa viikossa asiakkaan tarpeen ja valitun henkilön käytettävyyden mukaan. Palkkaus on Kaupan TES:n mukaan 12,21-13,97€/h logistiikka-alan työkokemusvuosista ja koulutuksesta riippuen.

Aloitus työssä on mahdollisimman pian ja sopimus on ensin vuoden loppuun asti. Hyvin työssä pärjäävälle pystymme mahdollisuuksien mukaan tarjota jatkoa. Kannattaa hakea tätä työpaikkaa HETI, koska haastattelut tehtävään aloitetaan jo hakuajan aikana ja valinnat tehdään sopivan henkilön löydyttyä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa