Talent Agent

Talent Agent

Sijainti
Tampere, Helsinki, Jyväskylä
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
24.3.2023

Autamme asiakkaitamme löytämään osaajat erilaisiin IT- ja digitalisaatiohankkeisiin sekä tarjoamme alan kiinnostavimpia työpaikkoja projektipäälliköille, kehittäjille sekä muille IT-alan ammattilaisille. Toimintamme kasvaa ja kehittyy ja vahvistamme nyt Northstar Talentin joukkuettamme.

Mitä teemme?

Keskitymme IT-skenen asiantuntijoiden rekrytointeihin Pohjoismaiden alueella yhdistäen alan kovimmat osaajat kovimpiin yrityksiin. Teemme yhteistyötä niin startupien kuin myös suurten kansainvälisten yritysten kanssa varmistaen, että heidän digi- ja ohjelmistoprojektinsa onnistuvat. Tarjoamme myös alan osaajille sparrausta heidän uransa eri vaiheissa sekä helpon väylän löytää kiinnostavia projekteja sekä yrityksiä.

Rekrytointiliiketoimintamme moottorina toimii kaksi tiimiä: Talent Acquisition –tiimimme auttaa asiakkaitamme projektiluontoisesti heidän eri rekrytointi- ja resursointitarpeissaan. In-house –tiimimme rekrytoijat toimivat asiakkaillamme tehden rekrytointeja osana asiakkaidemme sisäisiä tiimejä.

Mistä roolissa on kyse?

Haemme nyt vahvistusta Talent Acquisition –tiimiimme, jossa tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme sekä IT-osaajien kanssa. Olet asiakkaidemme luottokumppani ja rakennat omia verkostojasi, yhdistäen oikeat osaajat oikeisiin yrityksiin. Uusasiakasmyynti ei lähtökohtaisesti kuulu rooliisi, mutta halutessasi saat toki tehdä myös sitä.

Organisaatiomme on rakenteeltaan matala ja uskomme avoimen kulttuurin voimaan. Työskentelemme hyvin ratkaisukeskeisesti ja ratkomme osaajapulaa sekä asiakkaiden resurssihaasteita joustavasti ja innovatiivisesti. Räätälöimme esimerkiksi olemassa olevia palveluitamme sekä rakennamme tarvittaessa täysin uusia ratkaisukokonaisuuksia. Täten pääset mukaan myös toimintatapojemme kehittämiseen ja saat aidosti vaikuttaa niin Northstar Talentin kuin myös omaan tapaasi tehdä asioita.

Rooli on hyvin itsenäinen, mutta sinulla on koko seitsemän hengen tiimin tuki jatkuvasti käytössäsi. Tykkäämme sparrailla yhdessä sekä auttaa toisiamme tilanteessa kuin tilanteessa.

Tiimiläisiämme löytyy Helsingistä, Turusta, Tampereelta sekä Tallinnasta. Teemme töitä hyvin joustavasti etänä, ja tapaamme toisiamme säännöllisesti niin työn kuin vapaa-ajankin merkeissä.

Sovit hyvin jengiimme, jos sinulta löytyy:

• Kokemusta IT-alan alihankinnasta, myynnistä tai verkoston rakentamisesta

• Asiakas- ja ratkaisulähtöisyyttä

• Kiinnostusta olla mukana kehittämässä rekrytointia ja resursointia niin pohjoismaisella kuin kansainväliselläkin tasolla

Mikä Northstar Talent ja miksi liittyä meihin?

Pohjoismaiset yritykset tarvitsevat menestyäkseen ennakkoluulotonta asennetta ja uusia tapoja osaavan työvoiman löytämiseen. Nykyisessä markkinatilanteessa vanhat keinot eivät enää ole tehokkaita.

Northstar Talent tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja oikean talentin löytämiseksi. Autamme yritykset takaisin kasvu-uralle poistamalla rekrytoinnin pullonkaulat.

Meillä Northstar Talentilla työtämme ohjaa vastuun ja vapauden kulttuuri, joka mahdollistaa hyvin itseohjautuvan työskentelyn.

Olemme osa vahvasti kasvavaa ja kansainvälistyvää Bravedon rohkeiden yritysten yhteisöä.

Heräsikö mielenkiintosi? Lisätietoja toiminnastamme ja tulevasta roolistasi saat Northstar Talentin Tomi Niskaselta, tomi.niskanen at northstartalent.com, 050 513 1633

Lisää meistä voit lukea: https://northstartalent.com/careers/

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Barona IT Oy
Barona IT Oy

We are part of Barona IT – the leading IT talent partner in the Nordics. Our inspiration comes from finding new ways to connect the best talent with the best companies in this ever-toughening IT field – and making people and businesses grow. As a result, we help hundreds of people each year find new jobs, and tens of companies find new people.

Tutustu yritykseen