Taloushallinnon assistentti, Kerava

Taloushallinnon assistentti, Kerava

Sijainti
Helsinki, Kerava, Espoo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
6.12.2022

Etsimme nyt kansainväliselle logistiikka-alalla toimivalle asiakasyrityksellemme DACHSER Finland Oy:lle, taloushallinnon assistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen Keravalle vastaamaan laskutusprosesseista osto- ja myyntilaskujen, sisäisen laskutuksen sekä varaston laskutuksen osalta. Taloushallinnon assistentti kuuluu viiden hengen taloushallinnon tiimiin, jonka tehtävänä on osaltaan mahdollistaa ydinliiketoiminnan sujuvuus. Kyseessä on puolentoista vuoden mittainen äitiyslomansijaisuus, ja työt alkavat heti sopimuksen mukaan.

Toimiaksesi saumattomasti tarvittavien sidosryhmien kanssa, sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky kommunikoida sekä sisäisten että ulkoisten kumppaneiden kanssa. Työskentelytavoiltasi olet vastuullinen ja järjestelmällinen ja haluat aidosti selvittää työhön liittyviä mahdollisia haasteita. Olet tiimipelaaja ja sinulla on halua kehittyä ja oppia uutta. Sinä voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut taloushallinnon ammattilainen.

Työviikkosi koostuvat esimerkiksi seuraavista tehtävistä:

  • Sisäinen laskutus
  • Varaston laskutus
  • Osto- ja myyntireskontran hoito
  • Reklamaatioiden käsittely
  • Kustannusten seuranta ja tarkistaminen

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Aiempaa kokemusta laskutuksesta, tärkeintä on kuitenkin halu oppia
  • Hyviä tietoteknisiä valmiuksia (MsOffice-ohjelmat) ja kykyä omaksua uusia järjestelmiä
  • Sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa
  • Huolellista työskentelyotetta, aikatauluissa pysymistä sekä kykyä priorisoida omaa työtäsi

Dachserilla pääset paitsi kehittämään omaa taloushallinnon asiantuntijuuttasi myös vaikuttamaan tapaamme tehdä töitä tulevaisuudessa. Roolin lisäksi takaamme sinulle mukavan työskentely-ympäristön ja asiantuntevat, loistavat kollegat! Työsopimus solmitaan Baronan kanssa.

Kiinnostuitko? Mikäli onnistuimme vakuuttamaan sinut siitä, ettei tätä mahdollisuutta kannata jättää välistä, lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian - viimeistään 06.12.2022. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Baronan rekrytointikonsultti Julia Leppänen. Julian tavoitat numerosta +358 46 922 7672 tai sähköpostitse julia.leppanen@barona.fi. Tietosuojasyistä emme voi käsitellä sähköpostitse saapuneita hakemuksia, joten toimitathan hakemuksesi järjestelmämme kautta.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Dachser Finland Oy

Me olemme DACHSER – paremman huomisen, paremman logistiikan puolesta DACHSER tarjoaa globaalien kuljetus- ja varastointipalveluiden lisäksi lukuisia yksilöllisesti räätälöitävissä ja muokattavissa olevia palveluja toimitusketjun eri vaiheisiin. Kattava kuljetusverkosto sekä Euroopassa että muualla maailmassa, päivittäiset yhteydet ja integroidut IT-järjestelmät tarjoavat asiakkaillemme älykkäitä logistiikkaratkaisuja. Aktiivinen ilmastonsuojelu on osa vastuullisuustyötämme. Pyrimme näyttämään tietä ilmastonsuojelussa tehokkaan logistiikan ja teknisten innovaatioiden avulla. DACHSERilla työskentelee monenlaisten toimialojen ammattilaisia eri työ- ja koulutustaustoilla. Henkilöstömme arvostaa avoimuutta, keskinäisen kunnioituksen kulttuuria sekä kykyä oppia ja kehittyä työtehtävissä. Löydät lisätietoja DACHSERista osoitteesta www.dachser.fi.

Tutustu yritykseen