Taloussihteeri, ProAgria Etelä-Suomi ry, Tampere

Taloussihteeri, ProAgria Etelä-Suomi ry, Tampere

Sijainti
Tampere
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
27.11.2022

Haemme ProAgria Etelä-Suomi ry:lle taloussihteeriä Tampereelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Taloussihteerinä pääset osaksi ProAgria Etelä-Suomen taloushallinnon hankemaksatustiimiä. Sisäisen taloushallinnon keskeisimpiin työtehtäviin kuuluvat organisaation matkalaskujen tarkastaminen, ohjeistukset ja hyväksyntä. Taloussihteerin hankekirjanpidon työtehtäviin kuuluvat kotimaan- ja ulkomaan ostolaskujen käsittely, työaikaraporttien täsmäytys ja muokkaus sekä maksatushakemusten tositteiden kokoaminen.

Työnkuvaan kuuluu myös Ruokaviraston Neuvo-maksatusten käsittely sekä tarpeen mukaan Tampereen toimiston sisäiset työtehtävät. Lisäksi soveltuvin osin työtehtäviin voi sisältyä hankkeiden palkkojen ja lomapalkkojen jyvittämistä, hankekirjanpidon oikaisua sekä täsmäytystä, hankkeiden talouden seurantaa, raportointia ja maksatushakemusten työstämistä. Tehtävässä työskennellään joustavasti hybridimallissa.

Sinä voit olla joko kokonaisvaltainen taloushallinnon osaaja tai avustavista kirjanpidon tehtävistä kokemusta kerryttänyt, joka haluaa kehittyä taloushallinnon ammattilaiseksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää kirjanpidon, ostolaskujen ja matkalaskujen käsittelyn perusteiden ja lainsäädännön osaamista. Alustavan palkanlaskennan osaaminen ja englannin kielen taito katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää Excelin monipuolista käyttöä, esimerkiksi Pivot, sekä erilaisten taloushallintojärjestelmien käytön hallitsemista. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen InvoiceReady-, Mepco- sekä Microsoft Dynamics NAV-ohjelmistoista.

Hakijalta toivomme yhteistyökykyä, tarkkuutta, oma-aloitteisuutta, joustavuutta, kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että yhdessä tiimin kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuoliseen työskentelyyn sekä uuden oppimiseen. Pääset osaksi osaavaa, kehittävää ja yhteistyökykyistä taloustiimiä! Lisäksi työntekijöidemme etuina on ennaltaehkäisevä ja kattava työterveyshuolto, ePassi-virkistysmahdollisuus kulttuurin tai liikunnan parissa sekä laaja tapaturmavakuutus.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.11.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva 37,5 h/vko, joka alkaa tammikuussa 2023. Työsuhteen alussa on 4 kk koeaika. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Juha Vilpas, p. +358 44 4602259 tai juha.vilpas@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
ProAgria Etelä-Suomi Ry
ProAgria Etelä-Suomi Ry

ProAgria Etelä-Suomi tarjoaa asiantuntijapalveluja eteläsuomalaisten maatilojen ja maaseutuyritysten kilpailukyvyn ja kannattavuuden parantamiseen. Asiakkaiden kumppanina työskentelee 130 osaajan verkosto. ProAgriassa meitä vie vahvasti eteenpäin halu ja osaaminen mahdollistaa maailman puhtain ja elinvoimaisin maaseutu myös tulevaisuudessa. Haluamme tuottaa koko Suomessa maatila- ja maaseutuyrittäjille alan asiantuntijoina parhaat asiakaskokemuksen liiketoiminnan kehittämisessä ja ratkaisuja kannattavuuden ja tuottavuuden parantamiseen. Kehitämme suomalaista maataloutta ja maaseutua vahvalla kokemuksella ja uudistavalla otteella. Palvelumme kattavat yrityskokonaisuuden. Vahvuutenamme on valtakunnallinen ProAgrioiden verkosto sekä tiivis yhteistyö alan toimijoiden kanssa. Meitä on koko Suomessa 600 alan huippuammattilaista. Olemme vahvasti tulevaisuuteen katsova, uudistuva ja uudistava ProAgria-verkosto. #onnistummeyhdessä