Tapahtumatarjoilija Messukeskus ja Musiikkitalo – ei vaadi aikaisempaa kokemusta

Tapahtumatarjoilija Messukeskus ja Musiikkitalo – ei vaadi aikaisempaa kokemusta

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
2.10.2022

Kiinnostaisiko sinua työskennellä tapahtumien ja kulttuurin ytimessä tarjoilijana? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus. Compass Groupin Messukeskus ja Musiikkitalo nimittäin etsivät riveihinsä juuri sinua. Voit olla uusi tekijä ravintola-alalla, urasi alkutaipaleella tai jo kokenut konkari, joka kaipaa uusia tuulia.

Haemme tiimiimme tapahtumatarjoilijoita, jotka haluavat kehittää asiakaspalvelutaitojaan ja olla mukana luomassa parasta asiakaskokemusta Messukeskuksessa, Musiikkitalossa ja mahdollisesti muissa kohteissamme järjestettävissä tapahtumissa. Tapahtumat voivat olla kokouksia, juhlia, konsertteja, gaaloja, messuja sekä illallisia - tässä työssä pääset todellakin kartuttamaan kokemustasi osana monipuolisia ja uniikkeja tilaisuuksia!

Meille tärkeintä on löytää aidosti motivoituneet ja innokkaat hyvät tyypit! Haluamme tarjota sinulle töitä elämäntilanteeseesi sopivin tunnein. Emme etsi valmiita tekijöitä, vaan valmennamme sinut uuteen tehtävään Compass Groupin oman tehovalmennuksen kautta ke 26.10. Tarvittaessa voit käydä kauttamme myös Raflateam -valmennuksen 5.-6.10 tai 12.-13.10. mikäli ala on sinulle uusi tai tarvitset muistin virkistystä.

Toivomme sinulta siis innokkuutta oppimiseen ja valmiutta suorittaa hygieniapassi. Tämä sopii erinomaisesti opiskelijalle tai toisen työn oheen.

Palkkaus alkaen 12,08 €/h osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden.

Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Hae heti ja varmista paikkasi kulttuurin sykkeessä!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa