Tarjoilija, Apukka Resort Rovaniemi

Tarjoilija, Apukka Resort Rovaniemi

Sijainti
Rovaniemi
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
23.8.2022

Oletko sinä innokas ravintolan salipuolen osaaja, jolla on kokemusta Lapin talvisesongista tai halua päästä se kokemaan? Haemme nyt asiakasyrityksellemme Apukka Resortille iloisen ja asiakaspalvelullisen asenteen omaavia tarjoilijoita.

Ravintola avataan uudistettuna syyskuun 2022 alussa. Sopimukset alkavat elokuun viimeisellä viikolla 2022 tai marraskuun alusta 2022. ja kestävät huhtikuuhun 2023 asti. Mahdollisuus myös lyhyempiin ja osa-aikaisiin sopimuksiin.

Odotamme sinulta:

  • Iloista, reipasta ja persoonallista otetta asiakaspalvelutehtäviin
  • kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten ja tilanteiden kanssa
  • stressinsietokykyä, kielitaitoa, sekä kokemusta ja/tai koulutusta alan tehtävistä
  • itseohjautuvuutta, ratkaisukeskeistä ja positiivista asennetta.
  • anniskelu- ja hygieniapassia.
  • että pärjäät työssäsi myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle:

  • kiinnostavan sesonkityön lappilaisessa elämyksellisiä majoitus-, ravintola- ja ohjelmapalveluja tuottavassa yrityksessä
  • kivan työporukan
  • kilpailukykyisen palkan
  • tarvittaessa apua majoituksen järjestämiseen

Oletko valmis liittymään perheeseemme ja rakastumaan Apukkaan?

Käsittelemme ainoastaan järjestelmän kautta saapuneet hakemukset ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten laita heti hakemus vetämään!

Lisätietoja tarvittaessa: HR-konsultti Jenna Palojärvi: jenna.palojarvi@barona.fi +358504474677 tai asiakkuuspäällikkö Kirsi Karhu: kirsi.karhu@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Apukka Resort Oy
Apukka Resort Oy

Vain 15 minuutin päässä Rovaniemen keskustasta sijaitseva Apukka Resort on kuin pohjoinen keidas koskemattoman luonnon keskellä. Sijaintimme kahden järven sylissä tarjoaa paikan ainutlaatuisten luontoelämysten kokemiseen läpi vuodenaikojen. Apukka Resortissa voit yhdistää uniikin majoituksen unohtumattomiin aktiviteetteihin, erilaisten saunojemme tarjoamiin pehmeisiin löylyihin sekä perinteikkään ravintola Aitan antimiin. Meille Apukkaan olet tervetullut kuin vanha ystävä. Me pidämme Sinusta huolen - ja lopun kruunaa Luonto. Ravintola Aitta tarjoaa aitoa suomalaista ruokaa modernilla otteella. Ravintolamme sydän on valtava leivinuuni, jonka lämmössä valmistetaan herkullisia lihapatoja. Aitoja makuja siivittää ravintolamme korkeista ikkunoista avautuva upeat näkymä Olkkajärven rantaan. Ravintolasalissamme on tilaa jopa 200 hengelle. Astu pirttiin, Ystävä Hyvä, pöytä on katettu!