Tarjoilija Belge kesätyö

Tarjoilija Belge kesätyö

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
11.6.2023

Belge bar&bistro on kodikas belgialainen olut- ja ruokaravintola Kluuvikadun sykkeessä. Belgessä rakastetaan hyvää ruokaa ja juomaa, olut kaadetaan oikein ja annokset ovat reiluja sekä rehellisiä. Kun työpäivä on takana ja ilta edessä, niin Belgen kirjastobaari on oikea suunta! Tarjolla on rentoa fiilistä, hyvää seuraa ja baarimikon suosittelemat belgialaiset oluet. Tunnelmallinen miljöö tarjoaa täydelliset olosuhteet sekä loistavalle lounashetkelle kuin onnistuneelle illanvietollekin!

Tässä työtehtävässä pärjää asiakaspalveluhenkinen ja hyvän asenteen omaava henkilö, joka mielellään omaa jo aiempaa kokemusta ravintolatyöstä. Otamme huomioon myös innokkaat alalla vasta alkajat ja perehdytämme työhön kattavasti.

Työssä tarvitset lisäksi hygieniapassia ja salmonellatodistusta (todistus terveydentilasta), mutta ei hätää, jos niitä ei vielä löydy takataskustasi. Hygieniapassin ja salmonellatodistuksen pystyy suorittamaan myös rekrytointiprosessin aikana tai ennen uudessa työssä aloittamista!

Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuussa ja jatkuvat ainakin elokuun loppuun saakka, mahdollisuus jatkaa myös tämän jälkeen. Tunteja on tarjolla keskimäärin 90h/3vko.

Mahdollisuus 300€ erilliseen sitouttamispalkkioon sekä kesäetuun HOK-Elannon ravintoloihin, kun määräaikaisen työsuhteen pituus on vähintään 3kuukautta ja työskentelet vähintään 90h/3vk niin että sopimustunnit täyttyvät.

Tarjolla on vilkkaita päiviä ja unohtumattomia muistoja keskellä Kluuvikadun sykettä. Tartu tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi heti!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
HOK-Elanto / Belge
HOK-Elanto / Belge

HOK-Elanto, Stadin oma lafka, on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli 617 000 asiakasomistajataloutta. Vuosittainen liikevaihto on yli 2 miljardia euroa, ja yritys työllistää noin 6 000 henkilöä. Toimintaa ohjaavia perusarvoja ovat asiakasomistajan etu, osaava henkilökunta, kyky muuttua, vastuullisuus ja tuloksellisuus. HOK-Elanto tuottaa etuja ja palveluja pääkaupunkiseudun ja lähialueiden asukkaille. Toimialue kattaa Espoon, Helsingin, Hyvinkään, Järvenpään, Keravan, Mäntsälän, Nurmijärven, Tuusulan ja Vantaan. Marketteja, tavarataloja, ravintoloita, liikennemyymälöitä ja muita toimipaikkoja alueella on yli 300.