Tarjoilija, Classic Pizza Ruka

Tarjoilija, Classic Pizza Ruka

Sijainti
Kuusamo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
8.10.2023

Haemme nyt tarjoilijoita Classic Pizzaan Rukalle tulevalle talvelle! Lue tehtävästä lisää alta ja selvitä olisitko sopiva ehdokas tähän paikkaan!

Tehtävä sopii juuri sinulle, mikäli rakastat ruokaa, laadukkaita juomia ja asiakaspalvelu on enemmän kuin lähellä sydäntäsi. Et pelkää kiirettä, etkä hektisiä päiviä. Kykenet joustamaan työvuoroissa ja työskentelet aina hymyssä suin. Haluat palvella asiakkaita omalla persoonallisella tavallasi antaen heille kokemuksia ihanasta arjen luksuksesta ravintoloissamme. Omaat vahvan suomen- tai englannin kielen, myös ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen alkaen 06.11.2023 ja kestäen kevätsesongin 2024 loppuun saakka! Lisäksi saat kilpailukykyisen palkan sekä majoituspuoli on huolehdittu kuntoon. Käyttöösi saat myös Restelin monipuoliset työsuhde-edut. Töitä on tarjolla 90-112,5h / 3 viikkoon ja työajat sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaisesti klo 10:00-24:00 välille.

Odotamme, että sinulta löytyy hygienia- ja anniskelupassi.

Päästäksesi mukaan, on sinun annettava kuulua itsestäsi. Laitahan meille hakemusta tulemaan oheisen hakulinkin kautta. Teemme haastatteluja ja päätöksiä jo hakuaikana eli haethan paikkaa pian. Kuulemisiin!

Classic Pizza on osa Resteliä, joka on vakaravainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua, sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista.

Restelillä työskentelemällä olet myös osana yhteiskuntavastuuta, sillä Restelin omistama Tradeka jakaa vuosittain miljoonia euroja vastuullisuushankkeisiin

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Classic Pizza Ruka Kuusamo
Classic Pizza Ruka Kuusamo

Aloitimme iloisessa ja rennossa Hangossa perheyrityksenä vuonna 1996. Nyt 22 vuotta ja lukemattomia pizzoja myöhemmin, ideamme toimii edelleen: Tarjoamme pizzaa jota ei muualta Suomesta saa. Hangon ravintolastamme on tullut klassikko, joka on yhtä suosittu nyt kuin hohtaessaan uutuuttaan. Perustamme jokaisen uuden ravintolamme yhtä suurella sydämellä kuin ensimmäisemme. Valitsemme ravintoloille paikkoja, joissa voimme olla aidosti läsnä ja saamme tehdä sitä minkä parhaiten osaamme: Pyörittää mahdollisimman laadukkaita pizzoja osaksi ihmisten arkea ja juhlaa. Me olemme aina halunneet tuntea asiakkaamme. Menestys on seurausta ilosta. Classic Pizza Restaurant on pian osa yhä useampaa kylää ja kaupunkia, jotta mahdollisimman moni saisi nauttia paremmasta pizzasta! Kun on kerran maistanut täydellisyyttä, on keskivertoon hieman vaikea palata. Vuosien mittaan Classic Pizza Restaurantin pizzat ovat saaneet lukuisia palkintoja ja tunnustuksia, mukaan lukien Glorian Ruoka&Viini -palkinnon Suomen parhaasta pizzasta. Menestyksestä huolimatta koetamme säilyttää tinkimättömän asenteemme ja pitää jauhopeukalomme vetreinä. Olet lämpimästi tervetullut Classic Pizza Restaurantiin! Moikataan, kun tavataan.