Tarjoilija festareille kesä 2023

Tarjoilija festareille kesä 2023

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö
Hakuaika päättyy
31.1.2023

Haemme a la carte- tarjoilijoita Provinssin, Tuskan, Ruisrockin ja Pori Jazzin ruokaravintoloihin. Festareiden ravintolat ovat teemoiltaan erilaisia VIP-alueista rentoihin ruoka-alueisiin, jonne asiakkaat tulevat nauttimaan hyvästä ruuasta, juomasta ja palvelusta tapahtuman aikana. Festareiden ravintoloissa töitä tehdään hyvässä tiimissä, joka varmasti hitsautuu yhteen. Voit olla varma, että luvassa on uusia ystäviä sekä unohtumattomia kokemuksia ja pääset osaksi mahtavaa työyhteisöä!

Toivomme, että sinulla olisi jo hieman kokemusta tarjoilutehtävistä. Tehtäviin kuuluu tilausten vastaanotto, ruuan ja juoman tarjoilu sekä hyvä asiakaspalvelu. Työ vaatii turnauskestävyyttä, valmiutta tehdä kaikkia osoitettuja työtehtäviä sekä aitoa kykyä ja halua työskennellä tiimissä. Festarityökokemuksesta on taatusti hyötyä myös tulevaisuuden työelämässä, sillä tässä työssä näet isojen tapahtumien kulissien taakse ja opit organisoinnin tärkeyden. Jos rakastat riemukasta asiakaspalvelua ja ojennat kernaasti auttavan kätesi työkaverille, on tämä duuni taatusti sinua varten!

Tässä on mahdollisuus tehdä kolmena peräkkäisenä viikonloppuna hyvä tili! Palkkaus ja työehdot perustuvat MaRaVan työehtosopimukseen. Tuntipalkka on 12,08-16 €/h välillä (plus lisät) riippuen työkokemuksestasi. Tehtäviin valitaan ensisijaisesti ne henkilöt, jotka sitoutuvat tekemään useamman tapahtuman.

Ennen tapahtumia sinulla tulee olla hygieniapassi ja terveydentilatodistus (salmonellatodistus), niin olet valmis tähän ainutkertaiseen työkiertueeseen. Tehtävässä edellytetään täysi-ikäisyyttä. Pääkaupunkiseudulta tuleville työntekijöille järjestetään kuljetus ja majoitus, kun tapahtuma järjestetään muualla kuin Helsingissä. Tällöin lähdemme porukalla ensimmäisenä festaripäivänä aikaisin aamulla yhteiskuljetuksella kohti tapahtumakaupunkia. Yhteismajoitus on usein esimerkiksi koulun tiloissa. Takaisin tullaan viimeisen työvuoron jälkeen yötä vasten kaikkensa antaneena ja ikimuistoista kokemusta rikkaampana Helsinkiin.

Haastattelut järjestetään helmi-maaliskuun aikana.

Hyppää remmiin hakemalla unelmien kesäduunia!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Helsingin Rock and Roll Oy

Helsingin Rock and Roll Oy tunnetaan parhaiten Helsingissä Urho Kekkosen kadulla toimivasta Tavastia-klubista. Urho Kekkosen kadulla tapahtuvan toiminnan lisäksi toimimme festivaalien ja yleisötapahtumien ravintoloitsijana. HRR oy:n toiminnasta yli puolet tehdään talon ulkopuolella. HRR oy on toiminut yhteistyössä festivaalijärjestäjien kanssa yli 20 vuotta, toteuttaen ravintolapalveluja festivaaleille ja yleisötapahtumille ympäri Suomea. HRR oy on luotettava, joustava ja uusiutuva yhteistyökumppani, jonka toiminnan perusajatuksena on työskennellä päämäärätietoisesti järjestäjän eduksi, sekä luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia kaikkien yhteistyökumppanien kanssa.