Tarjoilija, Jyväskylä

Tarjoilija, Jyväskylä

Sijainti
Jyväskylä, Muurame, Laukaa, Viitasaari, Saarijärvi
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
6.6.2023

Kaipaatko uusia tuulia tai lisätienestiä opintojen oheen? Voit olla pitkän linjan tarjoilija, työuraasi aloitteleva vastavalmistunut tai kaikkea siltä väliltä. Kuulemme mielellämme elämäntilanteestasi ja toiveistasi tarkemmin!

Etsimme vahvistusta tarjoilijoiden tiimiimme Jyväskylän sekä Keski-Suomen alueelle.

Tarjoilijana työpisteinäsi voivat olla esimerkiksi hotellit, à la carte- ja henkilöstöravintolat. Tarvitset osaamista tarjoilu- ja blokkaustekniikoista. Asenteeltasi olet reipas ja oma-aloitteinen. Ymmärrät ravintolan perustoiminnot ja tiedät mahdollisesti, kuinka kassa toimii.

Ajoittain hyvinkin hektinen ravintolaympäristö edellyttää kykyä nopeaan työskentelyyn sekä kohteliaaseen ja iloiseen asiakaspalveluun. Arvostamme positiivista asennetta työtä kohtaan, vuorovaikutustaitoja ja halua toimia osana loistavaa tiimiä. Edellytämme suoritettua hygieniapassia ja terveydentila todistustusta. Suomen ja englannin kielen osaaminen on työssä tarpeen.

Miksi hakea Baronalle?

Tarjoamme:

  • Mara TES:n mukaisen palkan, joka asettuu kokemuksesi mukaan välille 10,77 – 13,32e/h + vuorolisät
  • innostavan ja motivoivan työporukan
  • mahdollisuuden kehittää itseäsi työntekijänä
  • kattavan työterveyshuollon Terveystalon kautta
  • Baronalaisten edut: tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta, sillä haastattelemme hakijoita läpi hakuajan ja teemme valinnat sopivien henkilöiden löydyttyä!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa