Tarjoilija kesäkauteen!
1 päivä sitten

Tarjoilija kesäkauteen!

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
13.4.2023

Valkosaaren vuonna 1900 rakennettu huvilatyyppinen ravintola NJK on kesäkauden parhaita juhlapaikkoja sekä kaupungin suosituin rapu- ja illallisravintola. Hyvän juhlatunnelman takaa iloinen ja palvelualtis henkilökunta, johon etsimme nyt ammattimaisia tarjoilijoita!

Etsimme kesäksi vielä neljää TARJOILIJAA tekemään asiakkaidemme ja meidän kesästä onnistuneen! Tunteja on tarjolla keskimäärin 60-112,5h/3 viikossa, voit ehdottaa sinulle sopivinta tuntimäärää.

Toivomme sinulla olevan jo kokemusta ravintola-alalla, ja fiinimmät tilaisuudet kattauksineen ovat sinulle tuttuja. Taidat asiakaspalvelun ja asiakkaiden viihtyvyyden varmistamisen salat a la carte -osaamisen lisäksi. Kokemus rapujuhlista, snapsilauluista sekä ruotsinkielentaito ovat ehdottomasti plussaa. Kielitaitovaatimuksena on vähintään asiakaspalvelusuomi ja sujuva englannin kieli. Tehtävä edellyttää tarjoilukokemusta ja täysi-ikäisyyttä.

Työt alkavat 30.4.3023 ja kestävät 30.9.2023 asti.

Mikäli kuvaus sai sinut jo haaveilemaan mukaansa tempaavasta tunnelmasta ja merellisyydestä sekä näet itsesi sytyttelemässä rapulyhtyjä vielä kesäiltojen pimetessä, älä enää aikaile vaan jätä hakemuksesi hakulinkin kautta!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Soili Annala
Soili Annala