Tarjoilija, kesätyö, Masu Asian Bistro Tampere

Tarjoilija, kesätyö, Masu Asian Bistro Tampere

Sijainti
Tampere, Valkeakoski, Nokia, Kangasala, Pirkkala, Lempäälä
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
28.3.2023

Kaupungin trendikkäin aasialaistyyppinen ravintola etsii reipasta ja iloista tarjoilijaa.

Masu tarjoaa moderneja aasialaisen fuusiokeittiön makuja intohimosta ruoanlaittoon. Masussa voit nauttia loistavasta ruoasta rennon sosiaalisessa tunnelmassa.

Etsimme tarjoilijaa, jolla lautaset ja prikka pysyvät käsissä. Katsomme eduksi kokemuksen tarjoilijan työtehtävistä, mutta sinä voit olla myös vielä ravintolaurasi alussa. Et myöskään hätkähdä hektistä työympäristöä. Asenne ja motivaatio työntekoa kohtaan ratkaisevat!

Työsuhde on määräaikainen, 60 h / 3 vko. Työt alkavat heinäkuun alussa ja kestävät elokuun loppuun asti. Ennen tätä ja tämän jälkeen on myös mahdollisuus työskennellä keikkatyöntekijänä. Työnantajana tehtävässä toimii Barona HoReCa Oy ja työskentelykohteena ravintola Masu Asian Bistro.

Kiinnostuitko?

Haethan tehtävään pikaisesti, haastattelemme jo hakuaikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Ronja Forsman
Ronja Forsman
Jätäthän hakemuksen oheisen linkin kauttaronja.forsman@barona.fi
Gastromax Oy
Gastromax Oy

Masu tarjoaa moderneja aasialaisen fuusiokeittiön makuja, intohimosta ruoanlaittoon. Masu haluaa luoda mieleenpainuvaa ja loistavaa ruokaa rennon sosiaalisessa tunnelmassa, ihmisläheisen ja asiantuntevan palvelun siivittämänä. Tule siis kanssamme makumatkalle Aasiaan keskellä Tamperetta tai piipahda lasilliselle – antaudu upeiden aasialaishenkisten cocktailien hemmoteltavaksi.