Tarjoilija, kesätyö, Pancho Villa Elovainio, Ylöjärvi

Tarjoilija, kesätyö, Pancho Villa Elovainio, Ylöjärvi

Sijainti
Ylöjärvi, Tampere, Nokia, Parkano, Ruovesi, Ikaalinen
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
28.3.2023

Nyt sinulla olisi mahdollisuus liittyä Pancho Villan timanttiseen tiimiin! Pancho Villassa tehdään töitä hyvällä ja meksikolaisella fiiliksellä luoden asiakkaille unohtumattomia ravintolaelämyksiä.

Etsimme reippaita tarjoilijoita Pancho Villa Elovainioon Ylöjärvelle määräaikaisiin työsuhteisiin kesäkauden ajaksi.

Tarjoilijan työtehtäviin kuuluu muun muassa pöytiin tarjoilua, tilausten vastaanottamista, annosten ja lautasten kantoa, kevyttä baariosaamista sekä yleistä puhtaanapitoa. Työssä pääset kehittämään ammattitaitoasi, työskentelemään itsenäisesti ja osaavan tiimin kanssa. Työpäivät eivät jatku iltamyöhään saakka: perjantaisin vuoro päättyy viimeistään klo 21 ja lauantaisin ja sunnuntaisin viimeistään klo 19. Lisäksi ravintola on kiinni vappuna, juhannusaattona ja -päivänä.

Toivomme sinulta löytyvän positiivista asennetta, joka tarttuu tiimikavereihin ja asiakkaisiin. Olet oma-aloitteinen, satunnaisesta kiireestä nauttiva sekä paineensietokykyinen tekijä. Olet joustava tiimipelaaja, joka kuitenkin pystyy itsenäiseen työskentelyyn. Katsomme eduksi tehtävään sopivan koulutuksen tai työkokemuksen vastaavista töistä, mutta hyvällä ja motivoituneella asenteellakin pääsee jo pitkälle.

Työssä edellytetään suomen kielitaitoa, anniskelupassia, hygieniapassia ja todistusta soveltuvuudesta elintarviketyöhön.

Työsuhteet ovat määräaikaisia toukokuusta syyskuuhun tunneilla 100h/3vko tai kesäkuusta elokuuhun tunneilla 90h/3vko. Molemmissa työsuhteissa on mahdollista aloittaa keikkatyöllä jo maaliskuussa ja jatkaa myös määräaikaisuuden jälkeen syksyllä.

Työnantajana tehtävässä toimii Barona HoReCa Oy ja työskentelykohteena Pancho Villa Elovainio.

Lyödäänkö jo kesän duunit lukkoon tällä loistavalla paikalla ja näillä mieleisillä työajoilla? Laita hakemusta tulemaan pikimmiten, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Heidi Kankaanranta
Heidi Kankaanranta
Haethan tehtävää oheisen linkin kautta.0503402019
Pancho Villa Finland Oy
Pancho Villa Finland Oy

Pancho Villan, tuon Meksikolaisen vapaustaistelijan mukaan nimetty ravintolaketjumme tarjoaa laajat valikoimat erilaisia herkkuja Meksikolaisessa hengessä. Isot annokset ja reilua ruokaa kaikille oli kantava teema kun vuosituhannen alussa ideoitiin uutta ruokaravintolaa. Vuonna 2001 avattiin ensimmäinen ravintolamme Tampereen Tammelan kaupunginosaan. Laadukkaat ravintolamme löydät tänä päivänä jo usealta paikkakunnalta.