Tarjoilija Keskustorin kesäterassille, ravintola Hook

Tarjoilija Keskustorin kesäterassille, ravintola Hook

Sijainti
Tampere, Nokia, Kangasala, Pirkkala, Lempäälä, Ylöjärvi
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
22.5.2022

Miltä kuulostaisi kesä ja tarjoilijan työt jättiterassilla? Haemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää tarjoilijaa vilkkaalle Keskustorin kesäterassille Hookin energiseen tiimiin!

RAVINTOLA HOOK – SUOMEN PARHAAT SIIVET, RIBSIT JA BURGERIT JO VUODESTA 1997. Hookin tuoreet vastapaistetut kanansiivet herkullisen kastikkeen kera vievät kielen mennessään!

Monipuolisiin työtehtäviisi sisältyy niin tilausten vastaanottamista, tarjoilua ja asiakaspalvelua kassalla. Tässä työtehtävässä pärjää aiempaa tarjoilukokemusta omaava ja itsenäisen tarjoilutyöskentelyn hallitseva ja tietysti hyvän asenteen omaava tyyppi, joka nauttii hektisestä sekä monipuolisesta työympäristöstä.<span style="-webkit-text-size-adjust: 100%;"> Tehtävä edellyttää 18 vuoden ikää.</span>

<span style="-webkit-text-size-adjust: 100%;">Terassi on auki viikon kaikkina päivinä (su-to 11-19/22 ja pe-la 11-00). Tarjoamme sinulle töitä elokuun puoliväliin, jolloin kesäterassi sulkee ovensa, mutta tämän jälkeen on myös mahdollista jatkaa Kehräsaaren ravintolassa.</span>

Käytettävyydestäsi riippuen kyseessä on siis kesätyö tai voimme myös keskustella mahdollisuudesta vakituiseen työsuhteeseen! Kesätyöntekijällä tunteja kertyy noin 60-90h/3vko ja vakituisella työntekijällä keskimäärin 90h/3vk. Työvuorot sijoittuvat terassin aukioloaikojen mukaisesti arkena ja viikonloppuna.

Jätä siis pian hakemuksesi oheisen linkin kautta ja varmista paikkasi Tampereen suurimmalla kesäterassilla ja Hookin porukassa jo nyt!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Emilia Hannula
Emilia Hannula
Haethan tehtävään oheisen linkin kautta.emilia.hannula@barona.fi