Tarjoilija, keuruu

Tarjoilija, keuruu

Sijainti
Keuruu
Työsuhteen tyyppi
Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
28.4.2024

Kaipaatko uusia tuulia tai lisätienestiä opintojen oheen? Voit olla pitkän linjan tarjoilija, työuraasi aloitteleva vastavalmistunut tai kaikkea siltä väliltä. Kuulemme mielellämme elämäntilanteestasi ja toiveistasi tarkemmin!

Etsimme tulevaksi kesäksi vahvistusta tarjoilijoiden tiimiimme Keuruulle.

Tarjoilijana työpisteinäsi voivat olla esimerkiksi hotellit, à la carte- ja henkilöstöravintolat. Tarvitset osaamista tarjoilu- ja blokkaustekniikoista. Asenteeltasi olet reipas ja oma-aloitteinen. Ymmärrät ravintolan perustoiminnot ja tiedät mahdollisesti, kuinka kassa toimii.

Ajoittain hyvinkin hektinen ravintolaympäristö edellyttää kykyä nopeaan työskentelyyn sekä kohteliaaseen ja iloiseen asiakaspalveluun. Arvostamme positiivista asennetta työtä kohtaan, vuorovaikutustaitoja ja halua toimia osana loistavaa tiimiä. Edellytämme suoritettua hygieniapassia. Anniskelupassin katsomme eduksi. Suomen ja englannin kielen osaaminen on työssä tarpeen.

Miksi hakea Baronalle?

Tarjoamme:

  • Mara TES:n mukaisen palkan, joka asettuu kokemuksesi mukaan välille 12,77 – 14,03e/h + vuorolisät
  • Innostavan ja motivoivan työporukan
  • Mahdollisuuden kehittää itseäsi työntekijänä
  • Kattavan työterveyshuollon Terveystalon kautta
  • Baronalaisten edut: tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta, sillä haastattelemme hakijoita läpi hakuajan ja teemme valinnat sopivien henkilöiden löydyttyä!

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia. NOTE! Please leave your application through the application form, do not send it by email. Applications that are sent through the form are only noticed in the recruitment process!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Baronan rekrytointitiimi
Baronan rekrytointitiimi