Tarjoilija Kuparipaja, Fiskars

Tarjoilija Kuparipaja, Fiskars

Sijainti
Raasepori, Lohja, Inkoo, Salo, Kirkkonummi
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
2.4.2023

Ravintola Kuparipaja on Fiskarsin joen varrella, vanhassa Kuparipajassa sijaitseva ravintola, joka tarjoilee maukasta lounasta ja á la carte ruokaa kauden parhaista raaka-aineista. Haluaisitko lähteä mukaan uniikkiin ravintolaan upeisiin puitteisiin? Lue tehtävästä alta lisää ja anna sen jälkeen kuulua itsestäsi!

Ravintola Kuparipaja on Fiskarsin joen varrella, vanhassa Kuparipajassa sijaitseva ravintola joka tarjoilee maukasta lounasta ja á la carte ruokaa kauden parhaista raaka-aineista. Kuparipajassa tiivistyy Fiskarsin Ruukin henki: perinteiset käsityötaidot yhdistettynä moderniin ajatteluun ja designiin. Loistavan ruuan lisäksi ravintolassa saatavilla paikallisten juomatuottajien tuotteita. Ravintolassa on jopa 200 asiakaspaikkaa.

Haemme porukkaamme tarjoilijoita kesäkaudelle 2023. Rankkaa työtä keventää huumori sekä toisten auttaminen ja kannustaminen. Tehdään yhdessä Fiskarsista kesän mukavin matkailukohde!

Olet etsimämme tekijä, jos innostut aidosti asiakkaiden ilahduttamisesta, olet joustava ja jonka pinna kestää tehdä välillä pitkää ja kiireistä päivää vaihtelevissa työtehtävissä. On hienoa, jos sinulla on aiempaa kokemusta tai olet täysiverinen ammattilainen, mutta huomioimme myös ravintola-alan nousevat tähdet.

Työssäsi tarvitset hygieniapassin sekä suomen kielitaidon, plussaa englannin ja ruotsin perustaitojen hallinnasta.

Työt alkavat kesäkuun aikana ja jatkuvat aina kesän loppuun asti, sopimustuntien ollessa 90-112,5h/3vkoa - mikä sinulle sopisi parhaiten?

Mitä sinulle olisi tarjolla?

• Täydellisesti uudistetut puitteet tunnelmallisessa sekä historiallisessa Fiskarsissa

• Mukavan työporukan ja takuulla unohtumattoman kokemuksen uuden ravintolan avauksessa

• Kilpailukykyisen palkkauksen 13-17€/h kokemuksesta riippuen

Mikäli kiinnostuit tehtävästä laita hakemusta tulemaan pikimmiten, sillä paikka täytetään heti sopivan kandidaatin löydyttyä. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan HR-konsultti Pauliina Pekkanen.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa