Tarjoilija La Famiglia Keskuskadun kesään

Tarjoilija La Famiglia Keskuskadun kesään

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
29.5.2022

Ciao! La Famiglia on ihana Little Italy keskellä Helsinkiä! Herkullinen ruoka ja rento tunnelma saa asiakkaat palaamaan tänne aina uudelleen. Keskuskadun La Famiglia hakee uusia perheenjäseniä kesäkaudelle!

Kesä-Helsinki on parhaimmillaan juuri tässä, keskellä kaikkea. Katumuusikot luovat tunnelmaa soitollaan, ihanan vehreä ja viihtyisä kävelykatu ja terassi täyttyy iloisista ihmisistä ja kun tarjoilet iloisesti aperitivot ja samalla säteilet kilpaa kesäauringon kanssa niin eihän parempaa voi ollakaan!

Etsimme tehtävään á la carte -kokemusta omaavaa tarjoilijaa. Sovit loistavasti osaksi tämän aitoja makuja ja kodikasta tunnelmaa tarjoilevan ravintolan henkilökuntaan, mikäli ruoka- ja viinitarjoilun tekniikka on sinulla jo hallussa ja loistat asiakaspalvelutyön parissa. Toivomme, että olet tiimityöhenkinen ja oma-aloitteisesti tehtäviin tarttuva tarjoilija, joka antaa positiivisen asenteensa näkyä ja kuulua paitsi asiakkaille myös työkavereille. Vilkkaassa ravintolassa tarvitset lisäksi kykyä työskennellä reippaalla ja iloisella otteella myös kiireen keskellä.

Ennen töiden alkua sinulla tulee olla hygieniapassi sekä todistus terveydentilasta. Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa ja jatkuvat elo-syyskuun vaihteeseen. Tunteja on tarjolla keskimäärin 90-112,5h/3vko.

Jos haluat olla osa tätä hyväntuulista perhettä niin laita hakemus saman tien tulemaan per favore!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
HOK-Elanto/ La Famiglia Helsinki
HOK-Elanto/ La Famiglia Helsinki

HOK-Elanto, Stadin oma lafka, on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli 617 000 asiakasomistajataloutta. Vuosittainen liikevaihto on yli 2 miljardia euroa, ja yritys työllistää noin 6 000 henkilöä. Toimintaa ohjaavia perusarvoja ovat asiakasomistajan etu, osaava henkilökunta, kyky muuttua, vastuullisuus ja tuloksellisuus. HOK-Elanto tuottaa etuja ja palveluja pääkaupunkiseudun ja lähialueiden asukkaille. Toimialue kattaa Espoon, Helsingin, Hyvinkään, Järvenpään, Keravan, Mäntsälän, Nurmijärven, Tuusulan ja Vantaan. Marketteja, tavarataloja, ravintoloita, liikennemyymälöitä ja muita toimipaikkoja alueella on yli 300.

Tutustu yritykseen