Tarjoilija, Lahti
Uusi 24h

Tarjoilija, Lahti

Sijainti
Lahti
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
4.12.2022

Sinä, joka kuulet ravintola-alan kutsun, mutta saatat olla jo muissa töissä. Haluatko lisätienestejä tehden vuoroja Baronalla oman käytettävyytesi mukaan? Tule meille kokemaan ravintolamaailman hyvä fiilis ja mahtavat työkaverit! Tarjoamme keikkatyöntekijälle mahdollisuuden nähdä erilaisia ravintoloita ja niissä työskenteleviä tiimejä.

MITÄ: Meillä on tarjolla työvuoroja asiakasyritystemme erilaisissa ravintoloissa ja tapahtumissa, aina yksityisasiakkaan häistä hienoon fine diningiin ja rentoon bistroon.

Mikä olisi se sinun juttusi? Voit valita itsellesi sopivimmat keikat juuri sellaisista paikoista, jotka kiinnostavat sinua!

MISSÄ: Meillä on keikkoja tarjolla ympäri Päijät-Hämettä. Voit itse määritellä millä alueella haluat työskennellä ja mistä ravintolasta otat työvuoroja vastaan.

MILLOIN: Meillä pääset työskentelemään juuri sen verran kuin sinun kalenteriisi sopii, joten jos haluat sovittaa vuorot opintojen tai toisen työn oheen, onnistuu se meillä hyvin. Työvuoroja on tarjolla niin arkisin kuin viikonloppuisin ja keikkojen kautta löydät helposti itsellesi vakikeikkapaikankin niin halutessasi.

Odotamme sinulta:

  • Sulaudut helposti erilaisiin ravintoloihin ja teet työsi ammattimaisella ylpeydellä
  • Tarjoilukokemusta; muistathan, kuinka viiniä tarjoillaan sekä miten hoituu kolmen lautasen kantaminen
  • Suomen kielen taitoa
  • Hygieniapassia
  • Terveydentilatodistusta (ent. salmonellatodistus joka hankittava viimeistään ennen ensimmäistä työvuoroa)

Palkkaus perustuu ammattitaitoon ja palkkatoiveeseen. Käytössä on matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskeva työntekijöiden työehtosopimus. Tarjoilijan minimipalkka on 12,08€/h + vuorokohtaiset lisät. Ammattilaisen palkkaus sovitaan erikseen ammattitaitoon perustuen.

Olipa tämä Sinulle lisätyö, lisätienesti opintojen ohelle tai elämän työ, niin meidän kautta pääset toteuttamaan itseäsi!

Täytä hakemus, kerro itse mitä haluat ja kuka olet. Tehdään työtä unelmasi eteen!

SINULLA ON VAPAUS VALITA.

Muistathan liittää siihen CV:n, jotta pääsemme heti tutustumaan sinuun paremmin.

#työtäunelmasieteen #itsesinäköinentyö #rafladuunit #barona

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa