Tarjoilija, Lapland Hotels Snow Village, Lainio

Tarjoilija, Lapland Hotels Snow Village, Lainio

Sijainti
Kittilä
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
30.9.2023

Haemme asiakkaallemme Lapland Hotels Snow Villageen TARJOILIJOITA tulevalle talvikaudelle 2023-2024. Vuosittain Ylläksen lähistölle Lainioon nousee Lapland Hotels SnowVillage - erilainen, henkeäsalpaava kokonaisuus lumi- ja jäätaidetta, joka sisältää muun muassa koristeltuja lumisviittejä, jääravintolan ja -baarin.

Suoriudut tehtävästäsi hyvin mikäli hymysi on herkässä, olet yhteistyökykyinen ja omaat iloisen ja erinomaisen asiakaspalveluasenteen. Päivällä on tarjolla keittolounas ja illalla 3-ruokalajin jäämenu, jossa odotamme sinulta aiempaa komeusta ac-tarjoilusta.

LH SnowVillagessa vierailee vuosittain noin 80.000 kävijää ja kohteen teema vaihtuu vuosittain. Sijainti Levin ja Ylläksen keskusten läheisyydessä takaa toimeliaan talvisesongin. Leviltä matkaa on n. 45 km, Äkäslompolosta 30 km ja Ylläsjärveltä 15 km.

Työt alkavat viimeistään joulukuussa ja kestävät vähintään pääsiäiseen saakka.

Toivomme sinulta:

  • Tarjoilijan koulutusta ja/tai aiempaa työkokemusta
  • Ideointirikkautta ja hyvää asennetta, joka näkyy tavassasi toimia
  • Kykyä itsenäiseen työntekoon kiireisessä ympäristössä
  • Hygienia -ja anniskelupassia

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä iloisessa, mukavassa ja liikunnallisessa työympäristössä.
  • Lapland Hotels -ketjun henkilökuntaedut mm. alennusta hissilipuista, välinevuokrauksesta, ravintoloista ja majoituksesta Lapland Hotelsin kohteissa
  • ePassi-edun
  • Palkkaus vähintään TES:in mukaan

Asunto järjestyy toimeksiantajan puolesta. Työpaikan sijainti huomioiden toivomme sinun olevan ajokortillinen hakija.

Ohjeistamme haastattelun yhteydessä myös hakemaan elintarviketyöntekijän terveydentilan selvityksen, mikäli sellaista ei sinulla vielä ole. Lisätietoa tehtävästä antaa Barona Lapin henkilöstökonsultit Suvi Willström, suvi.willstrom@barona.fi, p. +358 50 442 6912 ja Niklas Gagneur, niklas.gagneur@barona.fi, p. +358 44 4602 183.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Lapland Hotels Oy
Lapland Hotels Oy

Lapland Hotels SnowVillagessa yhdistyy taianomaisella tavalla lumen ja jään maailma. Joka vuosi, marraskuussa, Lainioon nousee ainutlaatuinen, noin 2 hehtaarin alueen täyttävä jäinen yhdistelmä lumisviittejä, jääveistoksia, jääravintola sekä jääbaari. Rakennustöihin käytetään yli 20 miljoonaa kiloa lunta ja noin 300 000 kiloa kristallinkirkasta luonnonjäätä.

Tutustu yritykseen