Tarjoilija Meri Martina, Yyteri

Tarjoilija Meri Martina, Yyteri

Sijainti
Pori
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
3.7.2022

Oletko se Sinä, joka kaipaat kesääsi vauhtia ja rutkasti kesäistä ulkoilmaa Suomen kauneimmalla hiekkarannalla, Yyterissä? Tahdotko osaksi osaavaa ja ammattitaitoista hyvän fiiliksen työtiimiä? Mikäli vastasit kyllä, olet etsimämme TARJOILIJA kesäksi 2022!

Sovit tehtävään mainiosti, mikäli asennoidut tarjoilutehtäviin innokkaasti, sinulta löytyy positiivista ja joustavaa asennetta työntekoon sekä motivaatiota kehittää omaa osaamistasi.

Etsimme useampaa ammattitaitoista tarjoilijaa ravintolan ydintiimiin. Voit olla urasi alussa oleva ravintola-alan tähti tai jo enemmän kokemusta kartuttanut huippuammattilainen. Sinulla tulee olla anniskelu- ja hygieniapassi, jotta pääset loistamaan työssäsi. Tehtävässä vaaditaan täysi-ikäisyyttä.

Tarjoilijana tehtäväsi on hyvän asiakaspalvelukokemuksen luomisen lisäksi suositella ruokia ja niihin sopivia juomia. Kesäsesonki Yyterin rannoilla on kuuma ja sen kautta kiireinen - pääset nauttimaan aitiopaikalla kauniista kesäpäivistä ja olet isossa roolissa rennon iltatunnelman luomisessa lomalaisille auringon laskiessa horisonttiin. Saat kokea etelän lomatunnelman vain bussimatkan päässä keskustasta - ja iha Poris!

Arvostamme aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteista tekemistä – Sitä kuuluisaa ”Kyllä onnistuu” -asennetta! Hae siis mukaan koko kesän kestävälle rantamatkalle luomaan ainutlaatuisia elämyksiä turisteille - ja iha meille porilaisillekki ;)

Tarjoamme sinulle

Työsuhde on määräaikainen kesätyö ja työt alkavat kesäkuun aikana. Töitä on tarjolla elokuun puoleen väliin. Työtunnit sopimuksen mukaan. Esitäthän palkkatoiveesi hakemuksessasi.

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina, joten tulet työllistymään joko Baronan tai Restel Tapahtumaravintolat Oy:n alaisuuteen.

Kuulostaako hyvältä?

Mikäli palat halusta liittyä osaksi Baronan ja Restelin joukkoa, älä epäröi, vaan lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Meri Martina on osa  Resteliä, joka on vakavaravainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200  ravintolaa ja se työllistää yli  2500  ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Restel Tapahtumaravintolat Oy
Restel Tapahtumaravintolat Oy

Food&Events ruokaravintolat palvelevat maukkaalla ruualla ja lämpimällä tunnelmallaan syöjiä vauvasta vaariin. Töölön tunnelmalliset Mestaritalli ja Meritalli muodostavat viihtyisän kokonaisuuden, joka tarjoaa kauniit puitteet tapahtumille. Perinteikkäät ravintola Central Helsingissä ja muikkuravintola Sampo Kuopiossa ruokkivat nostalgiannälkäiset hyvän ruuan ystävät, ja kodikkaassa Martinassa viihtyy koko perhe tai vaikka suku. Food&Events Ruokaravintolat on osa suomalaista ravintola-alan yritys Restel Oy:ta. Resteliin kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää noin 2500 ravintola-alan ammattilaista.