Tarjoilija, Mikkeli

Tarjoilija, Mikkeli

Sijainti
Mikkeli
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
24.3.2023

Hei sinä ravintola-alan työtehtävistä kiinnostunut salipuolen nykyinen tai tuleva osaaja! Miltä kuulostaisi ensi kesänä työskennellä Saimaan kauniissa päämajakaupungissa osana iloista ja motivoivaa työyhteisöä?

Hae Baronalle kesätöihin!

Etsimme asiakasravintoloillemme tarjoilijoita Mikkeliin.

Haluamme joukkoomme yksilöitä, joilta löytyy joustavaa tekemisen meininkiä sekä valmiudet ensiluokkaisten asiakaskohtaamisten toteuttamiseen.

Mitä odotamme sinulta

Voit olla ravintola-alan konkari tai nouseva tähti, asenne ratkaisee! Me Baronalla ajattelemme, että jokaisesta voi hyvällä asenteella kasvaa huippuosaaja. Muutamat ominaisuudet kuitenkin saattavat heittää sinut hakijoiden kärkijoukkoon:

• Hygienia- ja anniskelupassi (tai valmius suorittaa nämä ennen töiden aloitusta)

• Reipas, joustava ja työtä pelkäämätön asenne

• Haluat kehittää osaamistasi ravintola-alalla

Tarjoamme sinulle

Barona on tunnettu ja vastuullinen työnantaja, jonka kautta työnteko luonnistuu helposti ja luotettavasti. Töitä on tarjolla keikkaillen tai määräaikaisesti kesän ajalle, hakijan toiveet huomioon ottaen.

Palkkauksessa noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työntekijöiden työehtosopimusta. Ammattilaisten palkkaus sovittavissa erikseen ammattitaitoon perustuen.

Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden.

Kiinnostuitko?

Anna meidän kuulla sinusta lisää, laita hakemus tulemaan!

Täytä hakemus jo tänään oheisen linkin kautta, kerro itse mitä haluat ja kuka olet.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Jasmi Martikainen
Jasmi Martikainen