Tarjoilija, Muikkuravintola Sampo, Kuopio

Tarjoilija, Muikkuravintola Sampo, Kuopio

Sijainti
Kuopio
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
28.2.2023

Oletko reipas, vastuuntuntoinen ja palvelualtis, joka ”ossoo tai haluvaa oppia tarjoilemmaan ja myymään eritoten muikkua”? Mikäli vastasit kyllä, olet etsimämme! Haemme nyt Kuopion perinteikkääseen Muikkuravintola Sampoon TARJOILIJAA kesälle 2023!

Mitä pääset meillä tekemään?

Tarjoilijana työhösi kuuluvat monipuolisesti kaikki salipuolen tehtävät. Työn painopiste on á la carte annosten tarjoilussa. ”Jos maltat vilikasta ruokalistoo, niin ehken jo huomoottii, myö pelataan varman piälle eli luotetaan hyvin pitkälti muikkuun.”

Ravintolamme on auki seitsemänä päivänä viikossa, lounasajasta myöhäisiltaan, ja töitä tehdään kahdessa vuorossa näiden aikojen mukaisesti. Töitä on tarjolla keskimäärin 90h / 3 viikkoa, mutta mahdollisuus suurempiin tuntimääriin niin halutessasi. Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuun lopussa/kesäkuun alussa, mutta mahdollisuus aloittaa halutessasi pienemmillä tunneilla jo aiemmin! Töitä suat tehdä pidempiaikaisesti, sillä tapanamme on pitää hyvistä tekijöistä kiinni!

Menestyksen avaimet

Työntekijänä vaadimme sinulta ennen kaikkea aitoa intohimoa alaa kohtaan ja kyltymätöntä halua oppia siitä lisää. Sinulla on reipas ote työn tekemiseen ja toimit hyvin niin tiimissä kuin itsenäisestikin.

Etsimme ensisijaisesti henkilöitä, joilta löytyy alan koulutus ja mielellään myös jo jonkin verran työkokemusta tarjoilijan tehtävistä. Eduksesi luemme myös keittiöpuolen kokemuksen! Palkkaamme kuitenkin mielellämme myös innokkaalla ja oppimishaluisella asenteella varusteltuja alan opiskelijoita. Jos asiakkaalla alkaa ”näläkä juileksimmaan, ossaat tehä asiakkaan tyytyväeseksi.”

Kiinnostuitko?

Barona toimii yhteystyökumppanina rekrytoinnissa. Mikäli haluat osaksi tiimiämme älä epäröi vaan toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Restel Ravintolat Oy
Restel Ravintolat Oy

”Jos joku annos on tässä valtakunnassa tunnettu ja enemmän kun lekentaarinen eväs, niin se on Sampon paestetut muikut.” Sampo on palkittu Suomen Paras muikkuravintola -palkinnolla ja sitä pidetään myös Suomen tunnetuimpana muikkuravintolana. Sampo on konstailematon, koko kansan kohtauspaikka, joka on porskuttanut eteenpäin jo kohta 90 vuotta. Sampossa legendaarinen ruoka ja palvelu sekä ainutlaatuinen miljöö takaavat unohtumattoman ravintolaelämyksen, niin lounaalla kuin illanvietossakin.

Tutustu yritykseen