Tarjoilija, Nurmes

Tarjoilija, Nurmes

Sijainti
Nurmes
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Hakuaika päättyy
4.12.2022

Hei sinä reipas ravintola-alan konkari! Jos kaipaat aktiivisia päiviä elämääsi, nyt kannattaa hakea. Etsimme tilaustarjoilijoita pikkujoulukaudeksi Nurmeksen alueelle. Toivomme, että ravintolamaailma on sinulle jo jollainlailla entuudestaan tuttu ja hakemasi työnkuva hallussa.

Työskentelet keikkaluonteisesti eri asiakasyrityksissämme Nurmeksen alueella, joten pääset tutustumaan monipuolisesti erilaisiin työympäristöihin, esimerkiksi tapahtumiin ja juhlatilaisuuksiin. Työvuorot sijouttuvat pääasiassa iltoihin ja viikonloppuihin.

Toivomme, että sinulla on positiivisen asenteen lisäksi ainakin aikaisempaa työkokemusta à la carte- ja/tai tilaustarjoilijan töistä.

Vaadimme voimassa olevaa hygieniapassia ja salmonellatodistusta. Hygieniapassin ja salmonellatodistuksen ehtii suorittamaan ennen uudessa työssä aloittamistakin. Olethan myös täysi-ikäinen.

Käytössä on matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskeva työntekijöiden työehtosopimus.

Tarjoamme loistavan mahdollisuuden kasvattaa omaa ammattitaitoa sekä kehittyä työssä. Barona on tunnettu ja vastuullinen työnantaja, jonka kautta työnteko luonnistuu helposti ja luotettavasti.

Työsuhde solmitaan valitun henkilön ja Barona välille. Laitahan hakemusta tulemaan heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja kutsumme sinut haastatteluun.

Baronan edut käytössäsi: Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

**Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme. **

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa