Tarjoilija, O'Learys Tripla, Helsinki

Tarjoilija, O'Learys Tripla, Helsinki

Sijainti
Helsinki, Espoo, Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
28.9.2022

Etsimme nyt asiakkaallemme O'Learys Triplaan tarjoilijaa! Haluatko sinä liittyä joukkoon? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus, sporttiravintolan joukkueeseen haetaan uutta tarjoilijaa, joka ottaa sekä fanit että joukkueen kaikki pelaajat huomioon. Kauppakeskus Triplassa sijaitseva O’Learys on Boston -tyylinen sporttiravintola, joka tarjoaa urheiluelämyksiä, maukasta jenkkivaikutteista ruokaa ja juomaa.

Sinun vastuusi tarjoilijana

Työhösi kuuluvat monipuolisesti kaikki tarjoilijan tehtävät salin puolella niin lounas aikaan kuin iltasella à la carte asiakkaitten parissa. Sinulta sujuu asiakaspalveleminen englanniksi ja suomeksi. Toimit tiiviissä yhteistyössä keittiön kanssa ja saatte yhdessä homman toimimaan.

Tehtävässä menestyäkseen on hyvä omata aikaisempaa tarjoilijan työkokemusta, lisäksi edellytämme sinulta täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia ja terveydentilatodistusta. Arvostamme rentoa asennetta ja huumoria omaavaa sekä työtä pelkäämätöntä tiimipelaaja henkisyyttä. Työt otetaan vakavasti, mutta hyvällä fiiliksellä!

Tarjoamme sinulle

Me tarjoamme sinulle vaihtelevaa, vastuullista ja monipuolista työtä rennon sporttisessa työympäristössä mahtavien joukkuekaverien ympäröimänä. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa, eli saat käyttöösi baronalaisten edut! Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin. Bonuksena tulevat O’Learys ketjun henkilöstöedut. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, työtuntien ollessa keskimäärin 90 h/3vkoa.

Tehtävän palkkaus sijoittuu kilpailukykyisesti osaamisesi ja kokemuksesi mukaisesti 12,08 €/h - 16 €/h välille.

Kiinnostuitko?

Mikäli palat halusta päästä mukaan joukkueeseen, älä epäröi vaan lähetä meille hakemuksesi. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä!

Aloitus - Heti sopivan tekijän löydettyä

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
O'Learys Tripla Oy
O'Learys Tripla Oy

Pieni pala Bostonia keskellä Pasilan vilskettä! Olemme rento, viihtyisä ja reippaalla palvelulla höystetty urheiluhenkinen ravintola, jonka ruokalistalta löydät niin burgerit kuin wingsitkin. Tarjolla on tietysti myös kylmiä oluita ja muita virvokkeita! Ravintolasta löytyy urheilun ystäville tv- ruutuja joka nurkasta ja suoraan ostoskeskuksen puoleiselta ovelta löytyy myös Jumbotroni, joka on jo itsessään pieni nähtävyys. Suunnittelet siis after workkia, matsin seuraamista ystävien kanssa tai vaikkapa pidempää dinneriä hyvässä seurassa - me olemme oikea paikka siihen! Käy rohkeasti vain sisään nauttimaan pienestä palasta Bostonia - yksin tai yhdessä! Tervetuloa!

Tutustu yritykseen